Merhaba bugün ameliyat oldum , ve çok ağrısı var ilk günler ne yapmalıyım ameliyatı olanlar bana ulaşabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş Eti Çekilmesi Ameliyatı
-
-
Eczanelerde medikal buz aküleri veya termal jelli torbalar satılıyor. Onlardan alıp ince bir havluya sarıp şiş olan yerinize tutabilirsiniz. Diş ve çene hekimlerinin operasyon ertesinde yazdığı bazı kuvvetli anti-inflamatuar nitelikli ağrı kesiciler de var ama doğal inflamasyon sürecini etkileyip iyileşme sürecini geciktiriyorlar. Böyle operasyon sonrası ağrılara ne yazık ki bir süre katlanmak gerekiyor maalesef. Şanslısınız ama diş eti ve ağız görece çabuk iyileşiyor.
-
Teşekkür ederim, dişlerimde braketler var otrodontide tedavi görürken dış eti çekilmesi oldu ve ameliyatı oldum çok ağrıyor ağrı kesici verdi inşallah iğlesir. Ama gerçekten baya sancılı bir süreç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba sizde diş eti ameliyatı oldunuz mu?
Dişlerimizi nasıp fırçalamanın gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diş etimin kesildiği ve dikildiği operasyonlara girdim. Diş etim alınmasa da aynı ağrılı ve şişkin süreçten hayatımda birkaç kez ben de geçtim. Hekiminiz operasyon ertesinde diş fırçalayıp fırçalamama veya özel gargara kullanma konusunda bilgilendirme yapmış olmalıdır diye düşünüyorum. Hekim dururken tavsiye vermek bana düşmez. Deneyimim kadar konuşabilirim. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X