Şimdi Ara

Diş ? Fizyoterapi ? Makine ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Diş ? Fizyoterapi ? Makine ?

(En Son Oy Tarihi: 13.7.2014)
Giriş
  • BEYLER MF3 - MF4 SAÇMA AMA YARDIM LÜTFEN ...

• oylarınızı beklıyorum arkadaşlar , yorumlarlada yardımcı olursanız cok daha makbule geçer :)
  • do you mean elma, armut ,portakal ? ??
    gerçekten alakasız ama hangisine yakın hissediyorsan o bnce. ha diyorsan ki bn hayatımı milletin tercihine göre belirlicem;diş bence
  • Kesinlikle diş hekimlgi ,okumasi makineye göre cok daha rahat ve hic modasi gitmycek bi meSlek iş imkani hepsine göre cok daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krolofila kullanıcısına yanıt

Hocam çok kararsızım diş ve makine arasında daha çok. Bu tercih dönemi 4-5 günde eherkes farklı bişi diyip sulandırdı kafayı zaten daha da bişi alsam sadece su koyarım kaseye Kimi dişçi olup ne yapıcan muayene açman lazım ona ayrı para bulman lazım açıkta kalırsın der , kimi makineyi kötüler tercih yapması dert...
  • Shrek96 S kullanıcısına yanıt
    herkesin kendi bildiği doğruları var. evet etraftaki sesler ve gelecek kaygısı olmasa yazmıştım şuan boğaziçi mbg. ama bunu çevreme göre değil kendim araştırdım karar verdim . bunlar hiç olmamış ve yolun taa en başındaymışsın gibi düşün . o zaman ne istiyordun , neyi dillendiriyordun? şimdi onu yaz tercihine
  • İlk istediğim pilotajdı ama olmadı hocam o yüzden başka yollara yöneliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Hekimliği
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shrek96 S kullanıcısına yanıt
    ne alakası var abi kendi yerini açman mecbur değilki , devlette çalışırsın onu istemezsen özel bi kurumda çalışırsın , çok da rahat iş bulursun. şahsen bende diş yazıcam
  • Oy kullanan ve yorumda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum , devamını bekliyorum
  • diş tabiki
  • Peki geçen seneki gibi gerileme olur mu sizce diş bölümlerinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.