Şimdi Ara

Dış görünüşün herşey olması ve çirkinlerin sevilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef acı ama gerçek dışı güzel olmayanın içi merak edilmiyor hala daha da özgüvenli ol iyi giyin kültürlen kendini geliştir tip önemsiz diyen var sadece yaptıkları bizim gibi tipsizleri kandırmak.

• cast biğ kuğl bıro
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
  • Lisedeyken bi arkadaşımız vardı çocuk uzun boylu renkli gözlü iskandinav ülkelerindekiler gibiydi neyse çocuk ne yaparsa yapsın kızlar ona kızmıyordu ama aynısını biz yapsak öğretmene şikayet ediyorlardı çocuk dışarda basketbol oynarken bile hiç tanımadığı kızlar teklif ediyordu

• ben bu "tip önemsiz" diyenleri Ali Sabancı'ya benzetiyorum.

Ali Sabancı bi ton fakir erkeği oditoryuma toplayıp "benim iş adamı çocuğu olmamın hiçbir önemi yok, hepimiz eşitiz, yeterince çok çalışırsanız siz de benim gibi olabilirsiniz" demiş ya, hah işte.

bu Ali Sabancı kendi söylediği şeye kendisi inanıyor aslında. yani yalan söylemiyor. çünkü insan elindeki avantajın neler getirdiğini anlayamaz. çünkü elindeki avantaja sahip olmasaydı nasıl bi yaşam deneyimleyecekti bu konuda deneyimi yok. Ali Sabancı zannediyo ki kendisi öğretmen çocuğu olsa gene iş yaşamında kolayca yükselecekti.

aynı onun gibi mesela kalın çeneli 190'lık yapılı erkek 160'lık cılız tipsiz ince çeneli erkeğe diyo ki: "kimse senin vücuduna ilgilenmiyor, sen de ben de aynı insanlarla muhatap oluyoruz, ikimiz eşitiz, kendin ol yeter" bunu diyen 190'lık yapılı erkek aslında yalan söylemiyor. %100 gerçek olduğunu zannettiği şeyi söylüyor. adam zannediyo ki etraftaki herkes 190'lık iri-yarı erkeğe de aynı davranır 160'lık cılız erkeğe de aynı şekilde davranır.

buyüzden kimseyle tartışmamak gerek.

mesela bi kız bi erkeğin durumunu anlayamaz. plaza kızları sürekli "bize ayrımcılık yapılıyor" falan derler halbuki tam tersi geçerlidir yani işyerinde herkes kızları idare eder, fakat günün sonunda kızlar gene memnuniyetsiz olur, kızlar gene "keşke erkek olsak şu işyerinde" derler. gerçeği göremezler. çünkü aynı işyerinde erkek olmayı hiç deneyimlemediler.

son olarak: hayatta kimse diğer birinin neler yaşadığına kafa yormaz. bu bir kanundur. istisnalar kaideyi bozmaz.

• Dış görünüş herşey değil.

Hayatınızın merkezine cinselliği koyduğunuz için herşey gibi görüyorsunuz.

Çok çirkinim diyen tiplerin birçoğunun tipi iyi durumda. Ama aşırı özgüvensiz oldukları için kendilerini çirkin ve başarısız buluyorlar. Yani kız tavlamak istiyorsanız sadece tipim kötü diye tavlayamam diye düşünmeyin.

Ama şöyle bir gerçekte var. Tipi iyi olanların, kızları tavlama oranları ve başarılı olma oranları çok daha kolay ve basit.

Senin oranın düşük diye kendini başarısız görmen saçmalık. İşyerinde bir arkadaş var. 3 sene önce bir kız grubuna baktı. Sapık sapık bize bakıyor diye kizlar şikayetçi oldu.

6 ay önce karizma tipli çocuk benzer kız grubuna baktı. Bu sefer kizlar gülerek beni kesiyor, hayır beni kesiyor diye konuşmaya başladılar. Maalesef böyle bir durumda var ama bu dünyanın sonu değil.

• Genetik faşizm. Bu konu ırkçılık, cinsiyetçilik kadar sorgulanmaz mesela. Derisinin renginden dolayı ayrımcılığa maruz kaldığını iddia edenler, dış görünüşü nedeniyle kimbilir kaç kişiyle dalga geçmiş, zorbalık yapmıştır. Biz insanlar böyleyiz işte. İnsanın olduğu her yerde mutlaka bir tür hiyerarşi vardır. Hiçbir şey olmasa yaratılır. Ciğeri beş para etmez tür homo sapiens.

• İkinci kötü özellik , boyun ve tipin yerindedir ama özgüvenli değilsindir ve araban yoktur. Bir evcil hayvan gibi ailen ile yaşıyorsundur.

yakışıklı bir insan ile ortlama tipli kendi başına evi ve arabası olan 1 adım öndedir. 12 yaşında değilsen.

• Bir de konuşma ozurlusuysen hayat başlamadan bitmiş demektir. Dimdik örneğiyim elhamdülillah.

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Boyu ve tipi yerinde olan birinin özgüvensiz olma ihtimalı yok aynaya baktığında kendine güvenirsin zaten

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    boyu kısa ve vücudu cılız olan bi erkeğin özgüvenli olması da birşey değiştirmez. adamlar öyle bi anlatıyor ki sanki sen kendine güvenince diğer herkesle aynı muamele görecen. alakası yok. sen cılız ve kısa boyluysan ömür boyu farklı muamele görürsün. istediğin kadar özgüvenli ol.
  • İnsan denen canlının diğer memelilerden bir farkı yok bir çok davranış içgüdüsel ve gelişigüzel bunu fark ettiğiniz vakit herşeyin biyolojik ve genetik olduğunu ahlak,erdem, iyilik, kötülük, aşk, sevgi gibi soyut kavramlarla birşeyleri açıklamanın saçmalık olduğunu anlıyorsun
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    +1
  • Dış görünüş bence her şey değil arkadaşlar önemli olan özgüven ve kendine yatırım yapmaktır bir de mutlu aileden gelebilmek ve her şeyi heves edip öğrenebilmektir bu 3ünü kombolayan şahıs yetenekli alanlarda ve sosyal hayatında başarılı olur ve başarılı olduğu içinde kızları özgüvensiz yakışıklı erkeğe göre kendine çeker.
  • Spinazola kullanıcısına yanıt
  • beyler, dış görünüş önemli elbet ama bir yerde eksiysen bir yerde artıya geçmelisin. tipin yoksa zekan olmalı, paran olmalı, ağzın laf yapmalı vs vs bir yerden kapatmalısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.