Şimdi Ara

Dis gucler dis gucler alin size dis gucler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendim esnafım hazıran 1de xxx firması zam yapacağını bildirdi bugün işyerime sefleriyle birlikte gelip 1000 liralık ürün alırsanız ürünlerde iskonto var dediler. Ve fiyatlar çok uyguna geliyordu nerdeyse yarı fiyatına şöyle biraz düşündüm dükkandan kovdum ikisinide yani demem oki senin benim paramla benim ekonomime etki yapmak istiyorlar türkiye çapında bu kadar sıcak parayla dolar alındığını bir düşünsenize.
    Keza aynı şekilde arkadaşım türk traktör fabrikasında çalışıyor her secimde işçi çıkarırlar iş yok algısı oluştururlar. Secim biter herşey sihirli bir değnekle normale döner onun için çok uyanık olmalıyız ülkemize sahip çıkmalıyız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yastik alti dolarlarini bi goster. Doviz burolarina gidin hep akp'li sirada. Bizim kesim hic olmasa gizlemiyor.

Isinic gucunuz sahtekarlik ona buna gecirmek.
  • Ouuw dışş güçleerr.. bakalım reis dış güçler hakkında ne demiş https://www.youtube.com/watch?v=tYZoXONbZrU
  • quote:

Orijinalden alıntı: İroniMan

Ouuw dışş güçleerr.. bakalım reis dış güçler hakkında ne demiş https://www.youtube.com/watch?v=tYZoXONbZrU
    O kapağı al ordan bak arkadaş şişenin ağzını açık bırakmış gazı kaçmasın.

Al o kapağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar üşenmemiş, şeflerini de yanlarına alıp dükkan dükkan gezmeye ve 1.000 TL'lik malı iskontolu vermeye, bu sayede de Türkiye'yi batırmaya çalışmışlar.

Mesajı okuyunca, dünyanın en gerizekalı "Dış güç" grubuna denk geldiğinizi anladım. Geçmiş olsun...
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Artist senin neyden haberin varda konusuyon sıcak para sadece market işinde kaldı türkiye genelinde bi hesapla bakalım ellerine ne kadar para geçiyor bugüne kadar yapmamış nolduysa insafa geldi oooo cccc ları ve aynı kafadaki güruh bana zam gelecekken gelip iskonto yapacak sen yapar mısın. Önce bi düşünmeyi ogren

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acokes

Artist senin neyden haberin varda konusuyon sıcak para sadece market işinde kaldı türkiye genelinde bi hesapla bakalım ellerine ne kadar para geçiyor bugüne kadar yapmamış nolduysa insafa geldi oooo cccc ları ve aynı kafadaki güruh bana zam gelecekken gelip iskonto yapacak sen yapar mısın. Önce bi düşünmeyi ogren
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.