Şimdi Ara

DİŞ GÜNLÜĞÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık bende günlük yazmaya karar verdim faydalı olduğunu hissettim her gün güncellemeye çalışıcam hedef 20k

Coğrafya coğrafi konum çalıştım apotemiden olan testleri çözdüm. 4 test 50 soru felan
    Türevde 3 4 test ilerledim karekök lysden genel tekrar testleri çok zor
    Geometriden çember daireden de 3 4 test çözdüm geometride konularım çok az kaldı
    Biyolojide protein sentezi çalıştım yarın testlerini çözeceğim, Biyolojide bir de 30 soruluk deneme çözdüm 7 soru işlemediğim kısımlardan kalan 23 soruda 18 doğru 5 yanlış yaptım
    18 ŞUBAT
    Coğrafyada hızlandım dünyanın hareketlerini çalıştım apotemiden 5 test vardı sanırım onu çözdüm
    Matematikte türevin son testlerini çözücektim ancak son testlerde trigonometri baya önemli bende bu konuya başladım bugun konu anlatım dinledim 5 test felan çözdüm
    Verimsiz bir gün oldu ancak bu kadar elimden geldi :(
    19 ŞUBAT
    Coğrafyada ivme kazandım gidiyorum coğrafyada bam bam bugun sıcaklık atmosfer ve konularını çalıştım apotemiden 5 test çözdüm
    Trigonometride 5 6 test çözdüm tüm konu anlatım bitti yarın veya diğer gün trigonometri bitebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinless123 -- 19 Şubat 2018; 22:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay gelsin meslektaşım bende istiyorum.Hangi üni özel değilse ve kaçma alıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz028 kullanıcısına yanıt
    Seçtiğim özel Bi üniversite yok 20k içinden seçeceğim inşallah

• Upp yeni günü ekledim

• Yeni gün eklendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.