Basalım oyları |
DİŞ HEK Mİ ECZACILIK MI
DİŞ HEK Mİ ECZACILIK MI
(En Son Oy Tarihi: 14.7.2024)
-
-
Diş tabii ki hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam diş hekimleri de halinden pek memnun değil
-
Eczacılıktaki sıkıntılarla kapışamaz bile hocam mezun olup sıra beklemek gerekiyor birisinin eczanesini kapatmasını ki siz açabilesiniz ya da devretmesi eskiden en iyi mesleklerden biriymiş ama şuan maleseef yatırım tavsiyesi değildir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o da doğru hocam sizce diş okunur mu peki
-
Eczacılıktaki duruma bakarsak diş ikisinin arasından. Ben şahsen ikisini de yazmazdım. İkisi de tutmasına rağmen yazmadım zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 12 Temmuz 2024; 17:11:5 > -
Forumda çok ezildiğini gördüm ama DUS sinavinda iyi yaptiktan sonra onun gayet acik diyenlerde vardi.. tam hakim degilim bende siralamalar aciklandiktan sonra iyice deyay arastiracagim ki tıp yerine dise siralamam yetecek buyuk ihtimal ama her turlu ecza dan iyi diye biliyorum bu konu icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de dus sonrasını merak ediyorum artık dişte uzmanlık şart oldu gibi bir şey
-
hedef ne tıp mı hocam
-
-
Diş + DUS sonrası hala güzel paralar var ama sadece diş okuyayım dersen X2 asgari+prim usulü çalışıyorlar. İş bulamayanda var ama şimdilik oran olarak az diyelim. Yalnız DUS zor kontenjan az haliyle insanlar çok çalışıyor 2 sene civarı dus çalışan çok. Devlet ataması az. Eczacılık çoktan bitti.
Vet nasıldır hocam
dus o kadar zor mu ya:(
Detaylı bilgim yok hocam diş ve ecz mezunları ile konuştuğum için bilgim var.
Sağ olun hocam
Hayır, tıp istemedim hiç. Geçen yıl çoktan tercih vermiştim ve odtü gıda mühendisliğindeyim şimdi.
-
Diş de okunmaz diyosunuz o zaman
İkisinde de kurayla atama var. Ama eczacılıkta eczane açma kısıtlı diye diş dedim, dişte var mı böyle bir şey bilmiyorum.
-
Eczacılık hayalim ya. Koy 2 eleman çalışsın sabahtan akşama kadar, evin se hemen yukarıda olsun falan
Puanınız yetiyor geçin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi fizik kanalı
- ayt kaç ayda biter
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- ıq paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X