Şimdi Ara

Diş hekimi arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda. Üniversite sınavına hazırlanıyorum şöyle bir sıkıntım var Diş hekimliği seçmek İstiyorum Ama ileride nasıl bir maaş alırım ya da çalışma şartlarım nasıl olur ya da eğitim seviyesi zormu pek fazla bilgi sahip değilim beni bilgilendirir misiniz teşekkürler arkadaşlar

• Alacağın maaş meslekte ilerlediğin yöne göre değişir. Direk mezun olup pratisyen hekim olarak devlete atanırsın 4-7k arası alırsın. Aynı şekilde özelde pratisyen olarak 3-4k civarı başlayıp çalıştığın yere göre daha fazla maaşlar alabilirsin. Uzmanlık yaparsan devlete atanma ihtimalin daha da artar maaşın da aynı şekilde biraz daha artar. Uzmanlık yapıp özelde çalışırsan uzmanlık dalına göre aldığın maaş çok çeşitlilik gösterir. Aranan bi çene cerrahı olduğun taktirde 6 haneli rakamlara ulaşan gelirlerin de olabilir, standart bı pratisyen hekim olursan asgari ücrette de çalışabilirsin. Tamamen kişinin ideallerine, kendine neler kattığına ve mesleğe ve kendisine olan saygısına göre aldığı maaşın da değiştiği bir bölüm.
  • Atamaları hakkında bilgi verebilir misin mesela üniversite bitikten sonra iş bulabilirmiyim
  • atakancsk0 A kullanıcısına yanıt
    Fakülte sayısı arttığı için mezun sayısı da arttı doğal olarak. İş bulursun bulamazsın değil ama devlete atama oranları pratisyen hekim olarak biraz az. Uzmanlık yaparsan iş başka tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim99 -- 18 Aralık 2020; 12:7:7 >
  • Çook teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.