< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayisalci tesla -- 12 Şubat 2024; 19:38:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diş hekimiyim fakat bir sorunum var
-
-
Bende de bazı ince işler elimde titreme oluyor. Doktora gitsem ilgilenmez diye gitmedim. Erken yaşta el titremesinin nedeni ne olabilir?
-
Hocam sanirim stresten oluyor bilmiyorum doktorlarda bir sey bulamadi benden her gittigimde de titreme yok diyorlardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim ki stresten değil, evde rahat ortamda ince bir iş yapmaya çalıştığımda titriyor.
-
Hocam bu bende olmuyor hasta bakarken dikis atacagim zaman bir miktar oluyordu ama eger stres yaparsam baya oluyor.
Stresten ise psikyatri ye gitmen gerek bence ilerde gecer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 12 Şubat 2024; 21:57:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam gittim fakat pek bise degismiyor
Heyecanlanıyor musun? Bunu konuştun psikyatri ile ne dedi?
Evet heyecanlaniyorum ve stres olup terleme ve titreme geliyor bazi zamanlar psikiyatrist dideral felan verdi fakat pek bi etkisini goremedim
Psikiyatrist herhangi bir teşhis koydu mu peki? Kaygı (anksiyete) bozukluğu, onun bir tipi olarak tanımlanan panik bozukluğu gibi? Belki de sizde hafif düzeyde bundan var ve nörolojik-sinirsel bir sorununuz olmadığı halde mesleğinizi icra ederken kaza olabilecek durumlarda elinizin titremesine yol açıyor.
-
Evet ben yillardir depresyon ve anksiyete bozuklugu teshisim var simdide en son gittigimde obsesyon teshisi koydu surekli titricekmisim gibi hissediyordum korkuyordum bu da titremeye sebep oluyordu tabiki bu titremeden kastim zangir zangir titreme degil cogu zaman kimse farketmiyor bile ama ben cok rahatsiz oluyorum yani intihar dusunceleri bile geliyor aklima degersizlik duygusu vesayre cok yoruldum acikcasi
Bu konunun faydalı olacağını düşünüyorum lütfen inceleyin.
-
Gecmis olsun. Tremorun cesitleri var, ve cesitli sebepleri var. Her halukarda ozguvensizlik normalde olan titremeyi kotulestirecek. Ozguvenin gelistikce, titremen tam olarak bitmese bile azaldigini, en azindan senin kontrol edebildigini fark edeceksin.
Aslinda guzel bir oneri vardi baslikta da sanirim silinmis (: cik hayati yasa, her seyiyle, insanlardan cekinmeyi biraktikca, mesleki olarak da basarili oldugunu gordukce azalacak titremen, merak etme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim umarım oyle olur çünkü normal zamanda bir tremor yaşamıyorum.
Daha önce depresyon ve anksiyete bozukluğuyla kişisel anlamda nasıl başa çıkıyordunuz? Belki de kendi kişisel yöntemlerinizden vazgeçmemeniz lazım, eğer teşhislerinizin zamanla hafiflediğine inanıp vazgeçtiyseniz. Olumlu telkinler gibi ya da belki spor yapmak. Düzenli spor yaparak kaslarınızı ve iradenizi güçlendirmeyi deneyebilirsiniz.
Açikcasi surekli uyuyarak kacmaya calisiyordum pek saglikli bir bas etme denemez
Değerli meslektaşım mesleğin ilk dönemlerinde heyecana bağlı olarak bunları yaşaman gayet normal özgüvenin ve tecrüben arttıkça rahatalayacaksın.
Meslek hayatında başarılar dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X