Şimdi Ara

Diş Hekimi şikayeti yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

26 Eylülde Kütahya Diş Hastanesinde alt dişlerimin arkasındaki diş taşını temizletmek için bir diş hekimine gittim. Dişi temizlettikten sonra üst sol taraftaki dişinde çürük var bir hafta sonra gel dedi. Bende bir hafta sonra gittim önce üst taraftaki yeri yaptı sonra bana sormadan üç ayrı dişe daha dolgu yaptı matkap ağzımda olduğundan bir şey diyemedim. Doktor biliyordur gerekli olduğu için yapmıştır dedim. Çıkarken bir kağıt imzalattılar ama ben o kağıdı attım salak gibi hatırladığım kadarıyla ne yapılmışsa kendi isteğiyle yapılmıştır gibi bir şeydi. Sonra doktor olan ablamla konuştum bu durumu, performans için 4 dolgu yapmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine yine aynı hastaneden 1 ay kadar önce gittiğim bir doktora gittim durumu anlattım adam bir şey demedi ama beni hatırladı bir ay önce ben bir şey görmedim dedi. Şimdi ben iyice şüpheye düştüm dolgu yapan doktorun sırf performans kazanmak için dişlerime bilerek zarar verdiğini düşünüyorum. Dolgulardan biride fena halde hassasiyet var. 1 ay önceki gidişimde aynı hastaneden diş röntgeni çektirmiştim ama hastanede kaıylı mı bu röntgen değil mi bilmiyorum. Cimeri aradım sallamadılar hiç. Şimdi sizce ne yapabilirim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.