Açılan aşırı derece diş hekimliği fakültesi sonucunda atanamayan diş hekimleri oluştu ilk kez ve yakında da tıp doktorlarının da 1-2 yıl içinde en fazla bu duruma gelecek olması aşırı derece kontenjan açıldı ![]() ![]() 20 bin atama bekleniyordu! Diş hekimlerine sadece 286 kadro https://medimagazin.com.tr/dis-hekimi/20-bin-atama-bekleniyordu-dis-hekimlerine-sadece-286-kadro-110277![]() @hipobusratemi Çok çalıştım.Kız kardeşlerimi de çok çalışmaya teşvik ettim.Diş hekimi oldum işsizim atanamıyorum.Kız kardeşim sınıf öğretmenliği kazandı okudu ama 9 aydır atama yapılmıyor. https://twitter.com/Dt_hlkcayr/status/1780232412267495555 |
DİŞ Hekimlerin 'ATANAMADIM' Mağduriyeti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Atanamayan IIBF magdurlari konusu acilsa ortalik yikilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dis hekimlerinin olayi yeni degil. Ayrica bircok dis hekimi de hic kasmayip kendisi ozelden yuruyor.
Tipcilara gelirsek, pek hayal edemiyorum atanamamayi. Yan dala yonelmeyi arttirip, diger temel bilimleri vs iyice kisip, ozel yeterince dolunca maaslari da 2022 gibi dusurseler yeter bence hukumete.
Devletteki diş hekimleri hasta önemsemiyorlar. İlaç yazıp gönderiyorlar genelde, tedavi yapmak istemiyorlar. Bir kere diş çektirmiştim , dişi tam uyuşmadan çekti bana da diyorki neden rahat durmuyorsun. Dedim uyuşmadı çok acıyor bekle biraz, hemen çekmeye çalışıyor.
vay be tıp bile sature oluyo demek.
IIBF mezununun bariz bir mesleği yoktur.Bu sebeple atanamayan durumuna geçmesi mümkün değil.
Seyyar dişçi olmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını yaşadım. Beynim zonkladı. Aaaah diye acıdan bağırınca "Ne bağırıyorsun be" dedi. Ağzının ortasına vurunca suçlu oluyorsun.
-
Herkes devlete geçip yan gelip yatmak istiyor. Hiç çalışayım da topluma, memlekete, ülkeye, dünyaya bir katkı sağlıyayım zihniyeti yok.
-
Sen dini muhabbetlere girip bira mı içiyorsun dostum? O bilgisayardan da kod mu yazılır cücük gibi?
-
Ne yapayım hocam koskoca kasayı bahçeye mi indireyim?
ipad o bilgisayar değil
Ben laikçiyim hocam zina ve alkolden vazgeçemem, günahsa da allah affetsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 26 Nisan 2024; 18:9:45 > -
"
Sevgili Müminler,
Allah’ın takdiriyle, İsmailağa Cemaatinin değerli Şeyhi Hasan Kılıç Hakk’a yürümüştür. Onun vefatı, hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Ancak, bu acıyla birlikte, O'nun huzur içinde ve rahmetle dolu bir hayata geçtiğine inanıyoruz.
Şeyhimiz Hasan Kılıç, örnek bir mümin olarak yaşadı ve bize hep sevgi, hoşgörü ve adaleti öğretti. Onun öğretileri ve manevi mirası, yaşamımız boyunca bize rehberlik etmeye devam edecek. O, Rabbimizin katında yüksek makamlara ulaşmıştır ve dualarımız, O'nun ruhuna ve ailesine sabır ve güç vermesi içindir.
Bu acılı günümüzde, ailesine, sevenlerine ve tüm İsmailağa Cemaati mensuplarına başsağlığı diliyoruz. Allah, onlara sabır versin ve merhum Şeyhimiz Hasan Kılıç’ı cennetinde en güzel şekilde ağırlasın.
Başınız sağ olsun."
Şu yazıyı görünce
-
kusursuz mümin yok hocam. Allah affetsin.
-
Kamu yönetimi, maliye ... bunlar gayette kamu için gerekli ve ataması yapılması gereken bölümler.
Benzer içerikler
- konut kredisi forum 2024
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- israil asgari ücret
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- bina yıkım kararı sorgulama
- cep telefonu operatörleri
- özel numara bulma
- mavi taksi nedir
- cep telefonu taksit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X