Şimdi Ara

Diş Hekimliği\Eczacılık\GATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bütün dh ailesine hayırlı sahurlar dilerim.
    Bir kaç sorum olacak bilgili arkadaşlardan abilerden yardım istiyorum.
    Ygs 16k gibi bir sıralamam vardı lysde yaşadığım matematik hüsranıyla birlikte bu sıralamamı 18kya çekmiş bulunuyorum.
    Çocukluğumdan itibaren tıp fakültesi sağlık alanları her zaman ilgimi çekmiştir,lise başından itibaren bütün biyoloji kimya test kitaplarım vs doluyken matematik geometriye hiç bulaşmadım.(Karşılığını da aldım bu sınavda)
    Başından beri tıp-diş hekimliği-eczacılık arasında seçim yapmak zorunda kalacağımı düşünüyordum fakat şuan tıpı eledim elimde sadece eczacılık ve diş hekimliği kaldı.
    Diş hekimliği kontenjanları da tıp kontenjanları da net bir biçimde artmış bulunmakta geçen seneye oranladığımızda gelebilecek en iyi yer Ordu Diş Hekimliği gibi duruyor.
    1)Benim size esas sorum Ordu,Tokat,Erzurum,Sivas gibi diş hekimlikleri mi yoksa Hacettepe eczacılık mı ?
    2)Geçen seneye göre 400-500 kişiyle kaçırdığım diş hekimliği fakülteleri bu sene gelebilir mi?
    3)GATA tercih etmem durumda gözlük numaram 3.25 şuan bu idare edilebilir mi?(sınır 3)
    4)Olası bir GATA mülakatlarını geçememem durumunda devlet okullarına yerleşme durumum nasıl oluyor?
    5)Ordu diş hekimliğinden yatay geçişle gazi diş,ege diş vb bölümlere geçme şansım nasıldır?
    Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
    Saygılar...

• Hocam göz durumunu bilmiyorum inan fakat mülakatı geçememen durumunda ikinci tercihe yönlendiriliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunatdistorb

Hocam göz durumunu bilmiyorum inan fakat mülakatı geçememen durumunda ikinci tercihe yönlendiriliyorsun

Hocam şimdi bu ikinci tercihlerde boş kontenjan olmaması istenilen üniversitede ya da açıkta kalma gibi bir durum yaşanıyor mu?
  • Şimdi ahkam kesmeyim tabi belki hatalıyımdır fakat en yakın arkadaşlarımdan biri oraya gitti onun anlattığına göre açıkta kalmıyorsun yani mesela mülakat girdin olmadı atıyorum 2.tercihin de bi diş hekimliğiydi ora tutuyorsa gidiyorsun yerimiz doldu gelme gibi bir sıkıntı yok

• Dunatdistorb D kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten o şekildeyse herhangi bir sıkıntı olmaz,tabi birde bu gözlük durumu var kesin bir şekilde bilgi almak lazım.
    Teşekkür ederim yorumun için
  • Diş için konuşuyorum.Geçiş düşünme. Özel okullar biraz ortalamayı yuksek veriyorlar sen geçemiyorsun.Onun dışında tercih edeceğin fakültenin hasta yoğunluğuna bakmalısin. Ne kadar pratik o kadar iyi teorik kısmını herkes bi şekilde hallediyor zaten:) hayırlısı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp ve Diş Hekimliği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.