Şimdi Ara

DIS HEKIMLIGI GENEL BILGI VE YATAY GECIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar karar verdim dis hekimligi istiyorum mf3 siralamam 27k suan sadece Baskent universite parali geliyor oda 44 bin tl. ailem oderiz sikinti degil diyor ama ben para fazla oldugu icin bidaha hazirlanmayi goze aliyorum. Sizce bi sene baskente gidip sonrasinda yatay gecis yapabilir miyim ? yatay gecis nedir nasil yapiliyor bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ? tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi kardeşim öncellikle verecegin karar icin şimdiden helal olsun diyorum neden diye soracaksan..

1 sene daha hazırlanmak başlı başına bir cesarettir.saygı duyulur..

Diger seçenek ise 44 bin tl den bahsediyorsun 5 sene 220 bin yani servet degerinde ayrica ailen ne kadar verse bile emin ol senin gonlun rahat olmaz..yani 2 tercih içinde simdiden helal olsun diyorum..

Yatay geçişe gelirsek bro çalişirsan yani aklini derslerine verirsen geçiş rahattir..

Tabi okulun zorlugunu bilmiyorum bana göre devlet ünilerine göre daha zorlayici neden desen adamlar senin gitmemi istemez..ama sen gecis yapacam çalişacam dersen emin ol sene 3 üstü ortalama yapio geçersin..çok örnekleri var.diş 1.sınif zor degil..temel dersler var.sadece uygulama dersi var genellikle düşük oluyor o ders ama diger derslerle telafi edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.