Şimdi Ara

Diş Hekimliği Hakkında Sorularınız(Çapa Diş Hekimliği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben öğrenci işlerini arayıp bilgi aldım sorun olmaz dediler sizin hangi üniversiteydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dostum ülkedeki en aksiyonlu iş diş coğrafya kaderdir uzay çalışması felan yok ülkemizde bence beyaz yakalı plaza çalışanlarından öğretmenlerden memurlardan daha aksiyonlu bir iş.

• Normalde %80 uyum şartı aranıyor? Komite, kurul sistemleri fazla önemli değil. Örneğin bizim okulda modül-nyus denilen çok farklı bir sistemi var ama komite-kurul sistemi olan fakülteden gelenler oluyor. Uyum şartını ise çok azı gerçekçi bakıyor. Çoğu ünide bu kural yazıda var ama görmezden geliyorlar fazla sorun olmaz.
  • Hepi topu diş diyenler içerideki olayın farkında bile değiller. Açıklancak bir şey bile yok anlayacak tarafları çalışmayan kendini kurduğu cümlelerden belli ediyor.
    Kendi mesleğini sürekli aşağılamaya ve içerideki kesimi küçümsemeye çalışan bazı sözde diş hekimi adayları var onlar içinde aynı şeyler geçerli ama onlara daha çok acıyorum çünkü büyük bir yıkıklık içerisindeler.

• Tıp okuyup nöbetlerde sürünmek mi bilimsellik yoksa mühendis olup gelecek kaygısı yasamak mı?

Sen ne okuyorsun?

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hoxam

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:29:16 >
  • Ben bu yola devlette çalışmayı düşünerek girmedim kendi vizyonsuzluklarınızı başkalarına mal etmeyin lütfen sırf garanti diye tıp ve askeri okul harici bir şey yazmayalım o zaman ötekilerin garantisi yok ne de olsa? Bi akıllı sizsiniz memlekette.

• Son cümlenden ne kadar dar görüşlü olduğun anlaşılıyor zaten sana cevap vermek hata aslında. Okulumda tıp kazanamayan tek bir öğrenci yok ve bunların 3te2 si gibi yüksek bir orana batıda tıplarda geliyor doğu geldiği için yazmayla alakası yok yani lakin senin gibi dar görüşlü olmadığı için insanlar ezbere tercih yapmıyor.

Bu aşağılık kompleksinin sebebi ne açıklar mısın? Sürekli bi kötüleme bi küçük düşürmeye çalışma noldu sen kazanamadın mı yoksa? Aile baskısıyla bi yerlere mi gittin?

Senin bakış açına göre mühendisliği kim yazsın kimin ışsiz kalmak hayali olabilir ki? Tıpı kim yazsın kimin hayali doğu görevinde nöbette acilde sürünmek olabilir ki? Var mı böyle bir şey? Yok tabii ancak bu kadar aptalca bir bakış açısına sahip olunabilirdi.

Kuyruk acını bi kenara bırakıp öyle konuş

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:28:59 >
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Onların düşüncesi devlette işim garanti olsun ve bana kimse dokunmasın düşüncesindedirler(memur kafası). Ama memur olarak en fazla yükselecek yer bellidir, o sınırı geçmek imkansızdır. Ama özel bir derya denizi gibidir, uçsuz bucaksızdır. Zaten %1lik dilime girenlerin hedefleri memur olayı gibi sıradan bir hayat olmamalı tüm ay çalışayım ayın 15inde param yatsın yıllık 20 gün izin yapayım yılın geri kalanı full time çalışayım düşüncesi olmamalı. Hep kendini geliştirip sınırlarının ötesine geçmek olmalı.
    Forumda bu gibi insanların olup başarılı insanlara laf söylemesine de tepkisiz kalmak çok kötü.
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:28:51 >
  • Mayış yazısını gördükten sonra okumaya değer görmedim. Türkçe'ye çok fazla önem veren biriyim, 'kusura bakmayın' yazardım ama yazmayacağım. Türkçe'nizi düzeltin sonra tartışalım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Ocak 2020; 12:21:58 >
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:28:43 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Ocak 2020; 12:28:5 >

• Öyle bir dünya yok demeye çalışıyorum her neyse ya boşver

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.