Şimdi Ara

Diş Hekimliği Hakkında Sorularınız(Çapa Diş Hekimliği) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam zaten tıp geldigi halde diş yazanlar ya bu konuda idealistlerdir ya da tercihlerinde şehir önceliği vermislerdir.Siz mesela idealistsiniz muhtemelen.

Sözlerim ilk 20kdan dışarı olmak uzere yani 20k-30k arasindan diş yazanlar için.Bu kitledekiler bulundugu yere daha iyi adaptasyon saglamak için ben tıp gelse de yazmazdim zaten diyor.Bunlarin bircogu kendini kandırıyor ve tıpı karalıyor dişi övüyor.Onun yerine ben tıpı istedim gelmedi,kısmet dişmis burada da elimden geleni yapacagim deseler daha mantikli bence.Ya zaten bu dediklerim de az kişi.Cogu kişi itiraf ediyor,öncelikle tip istediğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aşağılık kompleksli insanlar ben şehir için seçmedim dersem yalan olur şehirde tabii ki etken ama çokta önemli değil istanbuldayım ama benim için küçük şehirler daha iyi olabilirdi aslında zira egeye geçmeyi de o yüzden düşünüyorum

Uruk sen de diş okuyordun değil mi neredeydin?

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Mersindi de 2.sinifta biraktim ben şu an tip icin hazirlaniyorum sinava girecegim.22k ile girmistim o zaman ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 11 Ocak 2020; 19:10:30 >
  • Başarılar hocam Allah pişman etmesin nasıl bir bakış açınız var bilmiyorum ama tıp pek bildiğiniz gibi değil umarım pişman olmazsınız.

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam size de başarılar.

• Seneye Ankara'ya bekleriz hocam sizi.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam hayirlisi bakalim tıp olsun da.Tabi Ankara gibi büyük sehirler olursa cok daha hos olur tabi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.