Şimdi Ara

Diş Hekimliği Hakkında Sorularınız(Çapa Diş Hekimliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında forumun ekmeğini yemiş birisi olarak konu açma sırası bende hem benim içinde ileriye anı olarak kalsın bu konu

16.7k sıralama ile Çapa Diş Hekimliğine yerleştim henüz 1. Sınıfım çok çok hakim olmasam da genel olarak sorularınız var ise bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim

Çapada okuyorum egeye geçiş yapmayı düşünüyorum varsa okuyan arkadaşlar hem bana hem de diğer kişilere yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezalet bir bakış açısı. Senin dediğine göre sosyal bilimciler intihar etmeli. Tarihçiler ne yapyıor allah aşkına, üç beş kağıt toplayıp sağdan soldan tez yazıyorlar doçent oluyorlar maaş alıyorlar. Oysa tarih doçenti ile mühendis doçenti bir mi adam 5G'yi geliştiriyor vah vah. Ekonomistler boşuna milyon tane farklı teori koyuyorlar ortaya ama ne gerek var bu düzen böyle geldi böyle gidecek. İnşaaat mühendisi bina yapıyor, millet uzaya çıkarken hala beton beton... Hukuk okuyan niye okur ki hayatı boyunca üç beş köylünün birkaç şehirlinin işlerine bakacak şanslıysa büyük şirketlere çalışır onların getir götür işlerini yapar hayata bak ya kağıtları oku yaz teslim et. Bu ülkeye bilgisayar mühendisi fizikçi lazım kardeşim bunlar ne boş işler ya !!!! Ülkede bilim eksiliği tek problem her şey tıkırında.
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:29:48 >
  • Dişin ağrırsa anlarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tebrikler bölümünüzden ötürü.

ÇAPA nasıl?

imkanlar ,olanaklar vs. İstanbul'da ogrencilik nasil zorlaniyor musunuz?

Derslerin zorluğu nasıl?

İlk yılınızda mı gittiniz?

Merak ettiklerim bunlar. Cevaplarsaniz sevinirim. Basarilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merkezi Yatay Geçişle geçebiliyorsunuz sanırım değil mi?
  • Rezalet bir bakış açısı. Senin dediğine göre sosyal bilimciler intihar etmeli. Tarihçiler ne yapyıor allah aşkına, üç beş kağıt toplayıp sağdan soldan tez yazıyorlar doçent oluyorlar maaş alıyorlar. Oysa tarih doçenti ile mühendis doçenti bir mi adam 5G'yi geliştiriyor vah vah. Ekonomistler boşuna milyon tane farklı teori koyuyorlar ortaya ama ne gerek var bu düzen böyle geldi böyle gidecek. İnşaaat mühendisi bina yapıyor, millet uzaya çıkarken hala beton beton... Hukuk okuyan niye okur ki hayatı boyunca üç beş köylünün birkaç şehirlinin işlerine bakacak şanslıysa büyük şirketlere çalışır onların getir götür işlerini yapar hayata bak ya kağıtları oku yaz teslim et. Bu ülkeye bilgisayar mühendisi fizikçi lazım kardeşim bunlar ne boş işler ya !!!! Ülkede bilim eksiliği tek problem her şey tıkırında.
  • Ölümsüzlük yazısını gördükten sonra okumaya değer görmedim.Açıkçası da çok üzüldüm bu gibi yazanları gördükten sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği isteyenler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ilk 20kdan dis yazanlar tip yazmamis olmanin pismanligini yasiyor mu?

Tamam disi severek yazanlar vardir da bir de "Istanbul,Ankara,Izmirde kalayim doguda tip yazmayim"mantığında olanlari merak ediyorum.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:29:36 >
  • Bir şey hissettirmiyor bu bakış açısına göre dünyada sayısı bir-kac bini geçmeyecek olan ölümsüzlüğe çare arayan ve uzaya çıkan güruh haricinde herkes boşa yaşıyor Ne mutlu ki öyle "Ben napıyorum" diyecek kadar aşağılık kompleksim yok uzmanlikla vs gayet detaylandirilan gayette zor bir bölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: muradovoski

Hocam tebrikler bölümünüzden ötürü.

ÇAPA nasıl?

imkanlar ,olanaklar vs. İstanbul'da ogrencilik nasil zorlaniyor musunuz?

Derslerin zorluğu nasıl?

İlk yılınızda mı gittiniz?

Merak ettiklerim bunlar. Cevaplarsaniz sevinirim. Basarilar
    Teşekkür ederim

İlk senemde kazandım ama mezun senesinde gelen büyük bir çoğunluk var okulda

Istanbulda öğrenci olmak zor değil alışılıyor kolayca çok bir zorluk cektigimi hatırlamıyorum kaldı ki çok küçük bir şehirden geldim

Çapayi suanki durumundan dolayı tavsiye etmem çünkü geleceği karanlık hastanesi yok ne zaman nerde nasıl olur hiç belli değil şahsen yeri bile belli olmayan sistematiklikten uzak Çapa tıpın neredeyse üvey evladı olan bu fakülte yerine marmara veyahut ege yazmak daha iyi olur gibi bariz farklar yoktur bence ama Çapa isminin imzası çok büyük alanında öncü bir fakülte tabii ki

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Derslerin zorluğunu yazmamışım dersler genel olarak çok zorlamıyor ama yine de ufakta olsa düzenli bir çalışma lazım sonra benim gibi büte kalınıyor
    En azından ilk sene diş hekimligiyle pek alakası yok gibi organik kimya karb lipid protein ve bunların metabolizması gibi biyoloji üzerine konular var sevmeyen için zor olur biraz ilk 2 sene bu şekilde malesef

• Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Evet, o şekilde geçmeyi düşünüyorum ben de yılsonu

• Ben o mantıkta değildim ama sıralamaya gelen en iyi yeri yazayım kafasında olmadigim ve tip istemedigim için yazmadım ve gram pişmanlık duymuyorum duymam da sanırım

Şahsen isteyerek okuyan vardır belki ama onlarında bir kısmı dahil olmak üzere tip okuyan çok büyük bir kitlenin okuduklarına pişman olsalar bile bunu açık yüreklilikle söyleyemediğini düşünüyorum. Pişman oluyorlar söyleyemiyorlar bir süre sonra da alışıyorlar bence durum böyle(Tüm tip okuyan kişileri kastetmiyorum ama büyük çoğunluk böyle BENCE)

• quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

Evet, o şekilde geçmeyi düşünüyorum ben de yılsonu
    Sistemlerini araştır. Katip çelebide sınıf geçmek daha kolay diye duydum.
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Nereye geçmek istiyorsunuz hocam? Okula bakarken Ankara dişe de bakmayı öneririm. Hem profesör bakımından güçlü kadrosu var. Ayrı yeten tus-dus dersanelerde eğitim verenlerin büyük kısmını oluşturuyor. Hem de bu yıl yeni binasına geçildi eskisi gibi sıkışıklıkta ders ve pratikler geçilmiyor. Son teknoloji ile yapıldı her şey yepyeni bir inceleminizi tavsiye ederim geçiş öncesi. Ama zorlukta biraz zorluğu var ama zorlanmadan da iyi diş hekimi olunmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Ocak 2020; 18:51:48 >
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Derdim kolay sınıf geçme değil hocam düşük puanlı bir okula geçeceğim zaten egeden aşağısına da geçmem saçma olur

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Doğrudur araştırayım ama ege aklıma yatıyor iyice
    Ege iyi değil midir sizce?

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Ege de çok iyidir hocam. Zaten hacetepe çapa ege ankara gazi marmara en iyileridir. Hangisine gidersen git pişman olmazsın. Eğitim kadrosu da çok sağlamdır. Ama diğerlerinden kaçın derim.
  • Hocam ben de diş okuyorum ama hangi diş hangi dişle uyumlu net bir açıklama yok. Dişte yatay geçiş çok zor puan olarak değil. Misal bizde hem komite hem vize var kimisinde direkt sadece kurul oluyor kimi fak. Tüm zorunlu derleri ilk seneden verirken kimisi 3 seneye yaymış durumda. Yani siz çapadan yatay geçiş yaparken kimi üniversiteler puanına bakıp alacak ama yine 1 den başlayacaksın kimisi uyumlu olacak direkt 2den devam edeceksin bu uyum mevzuu nerede yazıyor kim kimle uyumlu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.