Şimdi Ara

Diş Hekimliği Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İntörnüm, temmuzda mezun oluyorum. Yazmayı düşünenlerin sorularını alayım.

• Devlette maaşlar ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsm'de çalışan genel diş hekimi arkadaşım dönerle birlikte 80k civarı alıyor.

• mühendislik harici herkes başlangıçta +80k alıyormus emkk Diş Hekimliği Soruları Alayım  Ben tıpa geciom

• Herkes devlete atanamıyor ama şu an dişte, özelde bu paraları başlangıçta kazanamazsın.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

ben de bunu diyecektim. fena tufaya getirildik. saçma sapan bölümleri boş yere şişirdiler. alın size yazılım.

bizde başlangıçta 80k almak için tkr gibi bir şey olmak lazım herhaldeDiş Hekimliği Soruları Alayım  gerçi o da mühendisliği bıraktı

• Eğer girişimci olmayacaksan veya aşırı zeka değilsen klasik işler yapıp az para kazanacaksın. Tıpta en kötüsü bile 90-100 k alıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM
    11 yıl önce açıldı
    Diş hekimliği hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla sorma ağır enayilik yaptık ya ben de pişmanım ak, dersi geç 100k mayışı al abi mis gibi ne belanı arıyosun. Mülakatlara gir çık kendini geliştir onu yap bunu yap ne gerek var

• girişim işi de şansa ve birçok değişkene bağlı.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

boş iş, aklımı ....

neyse geç olsun güç olmasın

gazi tıp + biyokimya uzmanlığı akar.

• Hayırlı olsun mezuniyetin şimdiden. Diş Hekimliği Soruları Alayım 

• Diş Hekimliği Soruları Alayım
  • 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

Tipik doktor işte.

Tıpı tavsiye etmiyor ama kullanıcı adı bile "hekim" hahaha.

Tercih döneminde tıp tercih etmeyin diyen doktorların çocuklarının çoğu özelde tıp okuyor:)

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam sizin de hayırlı olsun aynıyız sanırım. :)

• Babası,jahreine ve ablasına tıpı yasaklamış kazansalar bile göndermeyecekmiş :D(babası doktor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3.girişim olacak -- 9 Haziran 2024; 23:23:31 >
  • 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

"ÇOĞU"

Bizim eski dekan da çocuklarım sayısalcı olsaydı tıp yazdıracaktım diyordu :d

Youtube'deki bu elemanı tanıyorum. Tıp mezunu olduğu bile meçhul. Her videoyu kopyala+yapıştır ile spamlamış.

Forumda da bu tiplemeden birisi vardı. Tabi o gerçek tıpçıydı. Kardeşi tıpa girebilsin diye tercih döneminde tıp kötülüyor, maaşları yanlış lanse ediyordu. (Yalan söylediği de attığı ss'teki vergi dilimindem ortaya çıkmıştı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 9 Haziran 2024; 23:28:38 >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Tıp + biyokimya uzmanlığı nasıl

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam merakımdan tus sorularına bakayım dedim çok değişik bir şey sanki hafızlık yapıyormuşsun gibi tüm sorular ezber tusta derece yapıp plastik cerrahi olanlar bi 400k maaşı hakediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.