Şimdi Ara

Diş icin ozel yurt mu kyk mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar soru baslikta dis hekimligi odevleri gurultulu ve pis oluyo deniliyo devlet yurdunda sıkıntı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam merhaba. Ben de bu sene çapa diş kazandım bu araştırmayı daha önceden yapmıştım. Birçok kişiyle konuştum ve kesinlikle kyk yurdu önermiyorlar ne ders çalışabiliyormuşsunuz ne de pratik ödevlerini yapabiliyormuşsunuz. Ayrıca mümkünse yurtta kalacaksanız diş hekimlği veya tıp fakültesi okuyanlarla aynı odada kalmaya çalışın zira bu size büyük bir katkı sağlayacaktır. Diğer türlü odanıza 3 ay yatıp son hafta çalışan adam da gelebilir. Ne ders çalışma stiliniz uyar ne de anlaşabilirsiniz bence. Tıp ve diş okuyanlarla konuştuğum insanların hemen hepsi bunları söyledi.
  • Bende bunu merak ediyorum Hocam. Sizin hangi uni

• biyologmen B kullanıcısına yanıt
    Gazi hocam

• G6 Diaz G kullanıcısına yanıt
    Ozel yurtta hangi bolum kacinci sinif olduguna kadar dikkat ederek oda arkadasi veriyolarmis hocam bu cok buyuk arti diye dusunuyorum ama ozel yurt fiyatlari malum hele de ankarada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G6 Diaz

Hocam merhaba. Ben de bu sene çapa diş kazandım bu araştırmayı daha önceden yapmıştım. Birçok kişiyle konuştum ve kesinlikle kyk yurdu önermiyorlar ne ders çalışabiliyormuşsunuz ne de pratik ödevlerini yapabiliyormuşsunuz. Ayrıca mümkünse yurtta kalacaksanız diş hekimlği veya tıp fakültesi okuyanlarla aynı odada kalmaya çalışın zira bu size büyük bir katkı sağlayacaktır. Diğer türlü odanıza 3 ay yatıp son hafta çalışan adam da gelebilir. Ne ders çalışma stiliniz uyar ne de anlaşabilirsiniz bence. Tıp ve diş okuyanlarla konuştuğum insanların hemen hepsi bunları söyledi.

Tıp ve dişten arkadaşlarım var beraber aynı odada nasıl kalıcaz? Rastgele dağıtıyorlarmış galiba.

• Hocam gazi diş
  • kimsenin keyfi yeri değil orası oda şahsi alan ve gerekli işlerini başka imkan yoksa mesela o sesli aletle odada çalışman gerekiyorsa çalışmalısın rahatsz olan toplu etüt alanında çalışsın yapacak birşey yok zaten belirli saatler arasında çalışırsın uyku problemi olmaz kyk ucuz ve standartları gayet iyi en azından yüksek ücretli olanların 2 yıl idare eder çevre yapar sonra ev yada özel bakarsın kendini zora sokma

bende odamda bir dişçiyle kaldım evet zordu ama hoşgördük lavabomuzun altında büyük bir şişede kötü kokan diş şişesi vardı tabi ağzı kapalı alıştık birde ilk sene sabun ikinci sene akrilik kokusuyla kendimizden geçiyorduk sorun etmedik çünkü işin bilincindeydik saygı duyduk herkes sorumluluğunu biliyordu ve arkadaşımızı seviyorduk

nasıl dişçiye gitmeyi biliyorlarsa bu işin eğitimine de saygı duymayı bilmeliler herkesin özel imkanı olmayabilir sende kendini şartlama

• Gazi nin etrafinda hangi kyk yurtlari var acaba imkanlarina bakmak gerek

• Uupppp

• Hocam bende ankara dişi kazandım o çevrelerdeki kyk yurtlarını bilen benide haber edebilir mi

• Bilgisi olanlar kiz erkek olarak soylerse herkese yardimci olmus oluruz upp

• Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Hocam özel yurtta talep ederseniz birlikte kalmak istiyorum diye kalırsınız elbette öyle biliyorum ben. Yoksa yanlış mı biliyorum ?
  • Ozel yurtta oyle fakat kyk da rastgele dagitiliyo

• Fikri bilgisi olan yok mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.