Bildirim
Dış kapının mermeri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Daha önce evi ya da apartmanı su bastıysa mermerin altındaki sıva , yapıştırıcı dolgu maddesi erimiştir . Kiracının alakası yok . Mermer sökülüp altındaki dolgu çıkarılıp tekrar kalıba alınıp dolgulanması gerekiyor .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam oradan zebani girmiş.
Evde dikkatli davran. -
Yani sen yaptın gibi bı durum olup bana yıkmaya çalışmaz değil mi? İçerden olan bir şey sonuçta. 1.5 yıldır oturuyorum su basması gibi bişey olmadı ben varken. Ev sahibine ne demem gerek bı fikriniz var mı bide acil yapılması gereken bir şey mi bu? Su dönemde ben market harici evden cikmazken söyleyip eve birileri gelsin istemiyorum pek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mermerin altı boş mu bana mı öyle geliyor
-
tamam altı doluymus. ev seninse o düşen alçı sivanin kalınlığı kadar mermer kestirip yapıştırırsan şık durur.
ev kira ise yine alçı alıp kendin de orayı yapabilirsin. yine o kalınlık kadar ahşap çıta kestirip lamine kaplatıp onu da yapıştırabilirsin.
mermerin altı su almış gibi evet. aldığı için alçı zamanla gevşemiş. fakat parkelerde kabarma yok. zemin kat olduğu için aşağı daireye damlama var mı ona da bakma durumun yok. sorun görünmüyor.
ek. bu arada parke değilmiş fayansmış. altı su almış olabilir tesisatı kontrol etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 14 Nisan 2020; 19:44:18 >
Yok öyle seyler ev sahibinin işidir . Kiracıyla alakası yok . Zaten 10 tl lik malzemeyle düzeltilicek bişey kendinizde yapabilisiniz .
Ev benim değil kiracıyim o dediğinizi nasıl yaptıracağım. Basit bir şey büyük ihtimalle ama öyle becerim yok pek. Birini çağırıp yaptırsam kimi cagiracagimi bilmiyorum. Tesisat nasıl kontrol edilecek ev sahibine söylesem?
Nasıl yapılacak acaba pek öyle becerilerin yok da. Veya birini çağırınca da uyguna gelecekse kimi çağırmak veriyor pek anlamam da
Mermer sağlam hocam 3-5 liraya hallolur zaten. Pandemi bitsin yaptırırsınız.
Hocam hiç uğraşma ev sahibine söyle, o halletsin. Ben anlamam diye de belirt. Mal onun senlik bir durum yok.
Bana kalırsa parkeye bastıkça oluşan milimlik oynamalar sıvayı zamanla tahrip etmiş ve en sonunda atmasına sebep olmuş gibi.
Doğru aslında ben eğer hata benimse diye yaptırayım diye düşünmüştüm. Benim değilse zaten sıkıntı yok. Bide şeyi fark ettim evin banyonun yanındaki odanin kapısının panel altı hafiften çürümüş. Normalde işten eve gelip köpeğimi alıp dışarı çıktığım için eve ayrıntılı bakmamıştım şimdi evden çıkmayınca burası böyle olmuş diyorum. O da mi tesisattandir?
Koridorlar parke değil ki odalar parke
Taşları parke sanmıştım kusura bakma hocam
Eğer ilerde da büyük sıkıntiya neden olmayacaksa öyle yapmayi düşünüyorum ben evden cikmazken eve birinin gelmesini istemiyorum şu an
Hocam ev sahibine söyleyin ve yaptırmasını isteyin siz boşu boşuna masrafa girmeyin.
Merhaba ben yaptım 10 lira tuttu renk farkı oldu ama cok belli degil sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X