Arkadaşlar Pazartesi günü dış cephe boya yaptıracaZ saçma gelebilir ama renk e karar veremedik :) yan ev akrabamız evin genelini kırık beyaz böyle süt rengi gibi yaptı pencere etrafındaki söveler antrasit köşelikler antrasit şekilde yaptı camları da antrasit takılacak ben tam tersi düşünüyorum geneli koyu gri pencere etrafı köseler beyaz veya süt rengi gibi o binayı yapan kişi koyu renk önermem demiş ama düz beyaz da çok sıradan gibi yanı bilemedim netten bakıyorum dış cephe antrasit renk modelleri renk tonları bulamıyorum boya satış yerinde sadece renk katologu var böyle örnekleme dış cephe yapılmış evler yok onun İçin sonradan pişman olmak istemiyorum koyu renk yaptıran varsa yorum yapabilir mi resim atabilir mi lütfen yada bu iş ile ilgilenen varsa yardımcı olabilir mi boya markamız Polisan exselans mı ne parası ödenmiş renk e karar veremediğimiz için almadık 🤷♂️😂 lütfen yardımlarınızı rica ediyorum etrafında antrasit renk ev bina felan olan varsa sizde resim paylaşırsanız sevinirim |
Bildirim