Bildirim
Dış kutudan modeme kablo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çelik kabloya falan gerek yok. metresi 80-85 kuruşdan aldığım kablo vardı. onunla çektim ben fazlasıyla yeterli vds2 de 100mbps kullanıyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/2x1-5-ttr-elektrik-kablosu-1-sinif-yerli-urun-25-metre-289393215?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253847*22324027647*58375879167*%7btype%7d*289393215*pla-79002907407&gclid=CjwKCAjwxo3OBRBpEiwAS7X62aWe1YkxPGLiug1OwwSQLnYZqdYaz3kPq9RgipyOKsrfb-WGSxu5yhoCAIIQAvD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
şu tarzlarda kablo al gitsin. ben elektrikçiden 5 kanallı bir kablo aldım bundan ince fazlasıyla iş görüyor.(zatn 2 sini kullanacaksın kanalın)
-
Cat6 ycl (Yucel) aldım inşallah sıkıntı olmaz... Mesajını sonra gördüm bilseydim o olduğunu onu alırdım...
Burda cat6 almamım sebebi kutuya direk bağlanıp öbür ucuda modeme bağlandığında kesindisiz olduğu için maksımum hız alırım inşallah...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: boolat
Cat6 ycl (Yucel) aldım inşallah sıkıntı olmaz... Mesajını sonra gördüm bilseydim o olduğunu onu alırdım...
Burda cat6 almamım sebebi kutuya direk bağlanıp öbür ucuda modeme bağlandığında kesindisiz olduğu için maksımum hız alırım inşallah...
boşa uğraşmışsın benimde başıma geldi bu tür şeyler. eğer bulunduğun yerde hız sorunu varsa öldüm allah çaresi yok. saha dolabından müdahale edilmesi lazım. ttnetin sorunsuz olduğu yerde 20 yıllık kablo ile bile on numara internet alıyorsun. kendi dandikliklerini kullanıcıya kitliyorlar,yok kablo eskiymişte bilmem ne. -
Kablo yeniledik sıkıntını aynı :(
Hangi kutuya müdahale yapılması gerekiyor?
Tekrar şikayet ettim bakalım nolacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X