Şimdi Ara

Diş mi yoksa 3.sene mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum ve büyük bir gerizekalılık ile 18196 ygs2 sıralamasını mf3 19891e düşürmeyi başardım ham 19718 herneyse yakınımda kırıkkale diş var 19700 ile kapatmış bu yıl kontenjan arttı vs diyorlardı büyük ihtimalle gelecek ancak aklımda birkaç soru var

3.seneye tıp için kalsam mı 3.sene daha mı zor olur bilmiyorum psikolojisi nasıldır

dişlerde de tıplardaki gibi heryerde okunur mantığı var mı

ayrıca kırıkkale diş nasıl tanıdığınız var mı okuyan veya yazmayı düşünen

ayrıca benim durumumda olanlar varsa yazabilir mi :)

• Kardeşim dişçilik gelirse bence hiç bekleme hayırlı olsun
  • Benim 22.1k benim işim daha zor(ilk senem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda0666 -- 11 Temmuz 2017; 23:24:27 >
  • Hocam şöyle diyim %90 tıp kazanırsın.(tabi %10 da bir ihtimal) Ama yani diş kazanmışken riske atmak ne kadar mantiklı sen düşün? Ben kalmazdım.obp kötüyse hiç kalma
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    obp 89.1 de hocam ne bileyim nasıl yaptım bende anlamadım fenlerde toplamda 72 net var ama mattan 51 net olunca böyle oldu sizin sıralamanız kaç k geldi
  • Arkadaşım 3 sene kaldı tıp için ve bu sene de olmadı. Bence diş yaz geç. Bende tıp istiyordum olmadı ama şuan diş okuyorum pişman olmadım.

Seneye bu sıralamayı yapma garantisi de yok iyi düşün bence. Ama tıp gelebilir kontenjan arttı. İnşallah gelir
  • diş hekimligi çok güzel bence yaz git. dişte üni farkı çok yok ama tercihlerine 14-15k civarından başlat kırıkkaleyi altlara yazarsın üsttekiler gelebilir kontenjan artışı oldu
  • Diş yazın geçin hocam
  • İçinde tip olmadi diye bir ukde kalmayacaksa diş yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renekton_KhaZix

obp 89.1 de hocam ne bileyim nasıl yaptım bende anlamadım fenlerde toplamda 72 net var ama mattan 51 net olunca böyle oldu sizin sıralamanız kaç k geldi

mf3 17k mf4 14.8k

Izmir katip çelebi diş düşünüyorum.Ama araştiracam
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum sizin sıralamanız kaç geldi peki
  • Ben de aynı durumdayım diş yazacağım hocam.
  • Renekton_KhaZix R kullanıcısına yanıt
    mf3 11001 geldi hocam
  • Çalışmamaktan korktuğum için yazıcam gibi 21.6k ile bir dişi
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu diş fakültelerinde tıp gibi nere olursa okunur mantığı var mı

çok fark ediyor mu yani
  • up up up
  • Hocam benim ilk senem 19200 siralama ben de aradayim napayim bilmiyorum tip gelirse nerde olursa okurum ama gelmiyecek gibi suan dise gitmeye daha yatkinim
  • BojanqLes21 B kullanıcısına yanıt
    mezun düşünmüyor musunuz peki
  • Renekton_KhaZix R kullanıcısına yanıt
    Suan da bilemiyorum iste kalirsam gidecegime inaniyorum ama kendimi tamam bu sene olduya hazirlamistim cok kotu oldum iste siralama boyle gelince ve hangi diste okuyanla konussam memnun tipcilar da memnun deil bi sene daha kalirsam iki sene gec baslamis olacam felan filan dise gidecekmisim gibi geliyooo
  • BojanqLes21 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu yıl kesinin kesini gözüyle bakarken lys1 sınavında yaşadığım talihsizlikler nedeniyle yapabileceğimin 10 15net altı bir net yaptım ve sıralama böyle geldi.Şimdi 3 e bıraksam korkuyorum gelecek yıl ne olur dayanabilir miyim vs gibisinden banada bu yıl diş yazmak daha yakın geliyor şimdi 3 e bıraksan ve gelecek yıl daha düşük örn 30k yapma ihtimalide var şimdi hadi tıp geldi diyelim 6 yıl okuyacaksın 30 31 yaşında adam gibi para almaya başlayacaksın zorunlu hizmet vs de var ki beni tıpta çekindiren şey tus sınavı çünkü çok çok çok zor o yüzden 3.seneye bırakmam zor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.