|
Bildirim
|
Ic anadoluda yasayamam dedikten sonrasını okumadım
|
Hocam tıp kazanamayıp diş seçseydiniz ukte kalmış derdim belki ama siz sanki ikisini de türkiye koşullarında saygı gördüğü için seçiyor gibisiniz. Ilk olarak diş hekimliği tıptan daha düşük değildir. 2k olup dise giden adamları 15k ile tıpa gidenden düşük saymak sağlıklı bir beynin işi değil. Ha genel olarak taban puanda aralarında genelde 2-3 bin vs fark oluyor ancak bu fark 1-2 soruya bedel. Kendim tıp istiyorum. Disin avantajı özel sektöre kolay girip çok zengin olabilirsiniz, doğu görevi şart değil, nöbet yok, elinizde hasta ölme ihtimali düşük, saygın, 5 yıl okuyacaksınız ve dusta kazanmasanız da büyük bir sorun değil gene hastaya tel takabilir veya dolgu yapabilirsiniz vs., kendinize ayiracaginiz vakit daha çok olacaktır. Size şunu da söyleyeyim dis eğer tipin bir bölümü olsaydı tusta en yüksek puanlarla alırdı. Ha dediğim gibi ben tip istiyorum çünkü belirli bir idealim var. Ama her şekilde saygı duyulacaksiniz. Disi tıptan düşük görenler ya hayatında tip kazanmaktan başka yetisi olmayanlar ya da ikisini de kazanamamış insanlar. Belki 10 yıl sonra tıp kazanan arkadaşlarınız sizi görüp keşke biz de dis yazsaydık diyecek ki bunu diyen çok da tıp doktoru gördüm. Ha 1 yıl boyunca sevmezseniz hiç uğraşmayın merkezi yatay yapın br yere gidin tıpa. Iç anadolu onyarginiz vs. olmasın o memleketten çok okuduğunuz ünidekilerle iletişimde olacaksınız. Yoksa sevmeye sevmeye dis okuyup gelecekte hem kendinize hem de hastaya yararsız bir doktor olmayın hocam
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xitwa -- 17 Ağustos 2017; 0:45:25 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtHsn -- 17 Ağustos 2017; 2:51:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|