Şimdi Ara

Dis sagligi ve sorularinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Dis hekimi ogrencisiyim ve size yardim edmek icin burdayim.
    Dis ile ilgili Merak eddiginiz herseyi banaa sorabilirsiniz.

Sorulariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CypTreeofLife -- 30 Ekim 2012; 18:23:59 >

• kımsenin sorunu yok galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CypTreeofLife

Oncelikle herkeze merhaba.
    Ben Dis hekimi ogrencisiyim ve size yardim edmek icin burdayim.
    Dis ile ilgili Merak eddiginiz herseyi banaa sorabilirsiniz.

Sorulariniz icin simdiden tesekkurler.

bugun kanal tedavisi oldum daha önce geceleri uyutmayan agri vardı şuan sızı var normal mi bu?
  • diş beyazlatmak için evde yapabileceğimiz ne var.
    azı dişleriin diklemesine şuan hafif çürükler oluşuyor nasıl tedavi edilir
  • Ucuza nerde dis Tasi temizligi yaptirabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam foruma hoşgeldiniz.

Benim sormak istediğim soru şu; Sensodyne'in piyasada 15 TL'ye satılan diş beyazlatıcı macunları var. Bunlardan almıştım fakat dişleri aşındırdığını okuyunca pakedi hiç açmadım. Böyle bir şey gerçekten var mı? Dişlerimiz tırtıklı tırtıklı mı olur fırçaladıktan sonra? Eğer aşınıyorsa gerçekten tehlikelidir diye düşünüyorum. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Hocam foruma hoşgeldiniz.

Benim sormak istediğim soru şu; Sensodyne'in piyasada 15 TL'ye satılan diş beyazlatıcı macunları var. Bunlardan almıştım fakat dişleri aşındırdığını okuyunca pakedi hiç açmadım. Böyle bir şey gerçekten var mı? Dişlerimiz tırtıklı tırtıklı mı olur fırçaladıktan sonra? Eğer aşınıyorsa gerçekten tehlikelidir diye düşünüyorum. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

o markayı bilmiyorum ama o tip ucuz ürünleri ben kullandım diş beyazlatıcı tüplülerden dişin minesinn icine ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 31 Ekim 2012; 11:40:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar

Güzel bir konu olduğunu düşünüyorum. Dişlerimi düzenli fırçalarım ama çürüklerim var. Ve en önemlisi de diş rengimin sarı olması. Beyaz olması ve çürükleri az da olsa azaltmak için ne gibi bir yöntem uygulamalıyım ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhabalar

Güzel bir konu olduğunu düşünüyorum. Dişlerimi düzenli fırçalarım ama çürüklerim var. Ve en önemlisi de diş rengimin sarı olması. Beyaz olması ve çürükleri az da olsa azaltmak için ne gibi bir yöntem uygulamalıyım ?

Teşekkürler

Aynı sorun bendede var üstteki arkadaşa ek olarak dişlerimi sabah ve gece olmak üzere hergün düzenli fırçalıyorum ama aynada yinede sarı gözüküyor bazense beyaz (ışıktanda kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum) bir de bazı çürüklerim yavaş yavaş yok olmasına rağmen sol arka taraftaki dişimin üstündeki çürük olduğu gibi duruyor ayriyetten ön dişlerimmin arka taraflarında sarı bir tabaka var (adını bilmiyorum) bu tabakadan nasıl kurtulabilirim? Diş sağlığı için önerileriniz neler ? Kola filan tüketmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

quote:

o markayı bilmiyorum ama o tip ucuz ürünleri ben kullandım diş beyazlatıcı tüplülerden dişin minesinn icine ediyor

sensodyne markasini bende kullaniyorum ve herkeze bu dis macununu tavsiye ediyorum ve kesinlikle boyle bir asindirma olayi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: @dn@n

diş beyazlatmak için evde yapabileceğimiz ne var.
    azı dişleriin diklemesine şuan hafif çürükler oluşuyor nasıl tedavi edilir

curukler olusuyorsa en iyi tedavi dolgudur. bu sorununu cozecektir.
    dis beyazlatmak icinde bir doktora ve dis teknisyenine gidip disinin kalbini cikarmasini isdemen ve geceleri yatmadan o kalibcigin icine "opalescence" koyarak dislerine takarak yatmandir.Gun gectikce beyazladigini fark edeceksin.
  • quote:

bu konuda birsey yapaman yasadigin yere gore degisir :) en guzel sey arastirmak olacak.
  • Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhabalar

Teşekkürler

Dis fircalama da 3 onemli husus vardir. Dis fircanin kalitesi , dis macunun kalitesi ve fircalama seklin.Bunlara dikkat emen ve gunde 3 defa ficalaman senn dislerinde curumeyi engeleyecektir. beyaz olmasi kacinilmaz bir durum cunku ictigim iceklere kadar dislere zararli olanlar var sana tavsiyem lazer yaptirman yada "opalescence" ilacini kullanmandir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CypTreeofLife -- 31 Ekim 2012; 17:47:32 >
  • Orijinalden alıntı: CypTreeofLife

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhabalar

Teşekkürler

Dis fircalama da 3 onemli husus vardir. Dis fircanin kalitesi , dis macunun kalitesi ve fircalama seklin.Bunlara dikkat emen ve gunde 3 defa ficalaman senn dislerinde curumeyi engeleyecektir. beyaz olmasi kacinilmaz bir durum cunku ictigim iceklere kadar dislere zararli olanlar var sana tavsiyem lazer yaptirman yada "opalescence" ilacini kullanmandir .
  • Bu arada soylemek ısderim herkeze yardımcı olmak isderım ancak sadece geceleri yardım edebiliyorum.Siz yazın emin olunki geldiğimde cevaplayacagım.Dişle ilgili herseyi sorabilirsiniz. ayrıca Baska tıbbi alanda merak eddikleriniz varsa da yardım edebilirim.
  • Hocam çok yararlı bir konu olacak besbelli, şimdiden teşekkürler. Ben misvak kullansam diyorum, her şeyin doğalını kullanmayı istemek gibi bir hastalık başladı da bende. Önerir misiniz, zor mudur kullanımı, bir de özellikle çoğu siyahi insanın dişleri inci gibi oluyor, biri bana bunun misvaktan olduğunu söylemişti, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Hocam çok yararlı bir konu olacak besbelli, şimdiden teşekkürler. Ben misvak kullansam diyorum, her şeyin doğalını kullanmayı istemek gibi bir hastalık başladı da bende. Önerir misiniz, zor mudur kullanımı, bir de özellikle çoğu siyahi insanın dişleri inci gibi oluyor, biri bana bunun misvaktan olduğunu söylemişti, doğru mudur?

Tabiki herzaman doğal iyidir.Ancak 1 seyde dişler için gereken seyi bulamayıyoruz.Onda dis macunu var ve dişler için gereken herseyi katıyorlar.Siyahi bir insanın dişlerinin beyaz olması tamamen misvaktan olamaz sonucta hepsi kullanıyor olamaz.Aslında senin gibi bir beyazlıga sahiptir ancak Ten renginden dolayı beyaz daha baskın oluyor.Tabi Dislerinide fırçalıyor.
  • Arkadaşlar Diş konusunda daha fazla konu açılacagına buraya yazarsanız hem bir konuda toparlamış oluruz ve dağılmamış olur hemde herkez gorur butun yazdıklarımızı.
  • Sorularinizi bekliyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dis minesinin genetik olarak sari renkte olmasini nasil cozeriz :) Dis temizligi vs yapildigindan biraz duzeliyor fakat bir sure sonra tekrar orjinal rengine donuyor. Uzun vadeli ve kalici bir cozum var mi acaba ? sigara alkol kesinlikle yok gunde en az 1 kere max 2 kere temizlik yapiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.