Şimdi Ara

Dış T. - Lojistik - Grafik Tas. - Sağlık K.i. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar meslek lisesi mezunuyum ( 2007 )

Bu okul mevzularına biraz geç kaldım denebilir,bu sene ygs ye girdim, 2 Yıllık bir bölüm okuyup acıktan veya dgs ile 4 e tamamlamayı düsünüyorum yalnız bölüm olarak biraz kararsızım.

2007 Meslek Mezunuyum ( Elektronik ) , Tercihlerde açıkta kaldım.Ek kontenjanlarda Özel Üni yazmayı düsünüyorum.Yalnız hangi bölümü okusam diyede fena kararsızım.Fikirlerinizi bekliyorum

-Dış Ticaret
    -Sağlık Kurumları işletmeciliği
    -Lojistik
    -Grafik Tasarım

Bu bölümlerde okuyan arkadaslarım var hepside bölümleri tavsiye ediyor gel bunu oku , gel bunu oku durumdayım ?

Bölümler 2 yıllık , 4 e tamamlamak hangisinde daha kolay olur sizce ? Hangisi daha avantajlı diyebiliriz ?

Özel üni olacağı için Üniversite ismi de belirtiseniz sevinirim ( Ör.İstanbul Aydın - Arel vb. gibi )

Şimdiden Teşekkür ederim ( Yer İst.)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !Léon! -- 22 Ağustos 2011; 16:02:38 >

• up.
  • up
  • 4'e tamamlamak dediğiniz AÇIKÖĞRETİM ile ise ; boşuna 2 yıllık yazmayın. Direkt AÖ. yazınız.

-Sağlık Kurumları işletmeciliği bir adım önde , diğerlerine göre...
    Ancak bunun için ek puanın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 22 Ağustos 2011; 19:03:35 >
  • Kesinlikle lojistik oku derim ama 4 yıl tamamlamak için suan TR de fakülte olarak sayısı az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

4'e tamamlamak dediğiniz AÇIKÖĞRETİM ile ise ; boşuna 2 yıllık yazmayın. Direkt AÖ. yazınız.

-Sağlık Kurumları işletmeciliği bir adım önde , diğerlerine göre...
    Ancak bunun için ek puanın yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^

Kesinlikle lojistik oku derim ama 4 yıl tamamlamak için suan TR de fakülte olarak sayısı az...

İlk öncelik tabiki DGS olacak , en son aöf ,

Neden Sağlık dedim mesela ? Birde Arel ve Aydın Üni. 'de bunlar mevcut sizce hangisi olmalı ?

Dewilson ,

Sende Lojistik demişsin mesela :) kısa birde açıklama yazarsanız çok sevinirim arkadaslar :)

Lojistik'i aöf ten tamamlama sansı var mıdır acaba ? En kötü öyle yapılabilir mi ? Direk 3 ten baslama sansı varmı ?

• Lojistik TR de değil Dünya'da uyuyan dev bir sektör gibi söylemleniyor ve artık TR de Lojistik ve taşımacılık adnına çok güzel adımlar atılıyor Örn :
    -TR 3 tarafı denizlerle cevrili ve kıyılarımızdaki her şehrimiz LİMAN
    -Karayolu taşımacılığında yapılan yeni double yollar sayesinde sektör karadada artarak devam ediyor
    -Demiryolu taşımacılığı suan TR de yıldızı parlıyor YENİCE TR deki lojistik merkezi olacak seneye suan İnşaat tüm hızıyla sürüyor ve Fakülte eleman acığı var
    -Havayolu biraz torpil gibi görünsede aslında orda da ciddi bir fakülte mezunu eksikliği var...
    Sana son olarak şunları söyleyebilirim DİL ve Lojistik TR de açıkta kalmazsın...
    Bunları neye dayanarak söylüyorsun diceksindir abim uzakyol kaptanıdır onun bile şuanki şirketi 2 aydır Lojistik elemanı arıyor ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    V.O.K. rezaleti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol Devilson,

Başka fikrini belirtebilecek olanlar varsa cankulağıyla dinlerim arkadaslar ..
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.