Şimdi Ara

Diş Taşı Hk. Yardım ve İzmir'de dişçi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu sağlım bölümüne daha önce açtım fakat kimse cevap vermediği için bir de buraya açayım dedim.
    Merhaba arkadaşlar, diş tazı temizliği çok ağrılı mıdır? Uyuşturma yaparak mı yapıyorlar yoksa uyuşturmadan mı? Ayrıca İzmir'de nereyi önerirsiniz diş taşı temizliği ve beyazlatma işlemleri için?

• takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrılı değil ben birkaç kez yaptırdım iğne falan yapmıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrı olmuyor pek.Diş etlerin kanayabilir bayağı ama
  • Diş taşında uyuşturma ağrı olmaz ama beyazlatma da diş etlerin sızlar birkaç gün ama beyazlatma gereksiz bir iş. Çay kahve sigara kullanan biriysen birkaç hafta geçmez eski haline döner. Fırçalamak daha iyi düzenli olarak tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrılı değilde diş etlerin biraz acıyor, birde kanama yapıyor. İğne yapmıyolar, kolay bir işlem.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Youtube'dan video falan izlemiştim baya kanlı gözüküyordu o yüzden çok ağrılı olacağını düşünmüştüm. Peki İzmir'de bildiğiniz, önerebileceğiniz dişçi ya da diş hastanesi var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Sigara içmiyorum, kahve bazen içerim, çayı ise kahvaltıdan kahvaltıya içerim. Bu durumda diş beyazlatma yapmam uygun mu sizce ne kadar süre kalıcı olur? Önceki düzensiz alışkanlıklarımdan dolayı dişlerim baya sararmış. Son zamanlarda çok dikkat ediyorum diş fırçalamaya fakat beyazlatma konusunda diş macunlarının bir etkisini göremedim. Eğer önereceğiniz bir diş macunu varsa beyazlatma konusunda başarılı onu da deneyebilirim. Teşşekir ederim.

• Kanlı bir işlem ama acı yok sadece rahatsızlık durumu olur diş etine yabancı cisimle girişiyor normal.
  • _shifTT _ kullanıcısına yanıt
    Bak beyazlatma kısa süreli bir çözüm. Diş temizlenince diş incelir gibi düşün her inceldikçe diş minelerine zarar verir. Bazı insanların diş renkleri bembeyaz değildir tamamiyle daha koyu olabilir. Ayrıca hemen istediğin gibi bembeyaz olmaz dişlerin uzun süreli fıtçalaman ve dikkat etmen gerek. Ayrıca macunun o kadar bir önemi yok bence herhangi biriyle fırçalayabilirsin ama dediğim gibi düzenli fırçalaman gerek. Bak bir dış macunu ne kadar beyazlatma vaadi veriyorsa dişlerini o kadar eritir öyle düşün bu da diş minene zarar verir. Sonuç olarak günde en az iki kere ve devamlı olarak fırçala ve diş ipi kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.