Şimdi Ara

diş taşı temizliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yarın diş taslarımı temızletecegım acaba bu konu hakkında bılgısı olan vrmı ılk kez olacak ne olacak yapacaklar ben bılmıyorum cok mu acıyor cok mu kanıyor yardım edın lutfen bılgı verın bana

• purna P kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce yaptırdım, dişetlerinde sorun varsa dişetlerinin dibinden hafif bir şekilde iç kısmını da temizlerler gerçi yoksa da yaparlar bunu sanırım içeride diş taşı kalmasın diye. Bu biraz canını yakabilir şahsen ben acıya dayanıklı biri olmama rağmen iki defa ciddi acı hissettim. Onun dışında normal diş minesini diş fırçası gibi ama sert uçlu bir cihazla diş fırçalar gibi yapıyorlar. Kanama biraz olur birkaç saat ağzından kan tadı gitmez ama altı ayda bir kontrole girip gerek varsa bunu yaptırman ağız sağlığın için uzun vadede iyi bir şey. Şahsen ben zamanında yaptırmadığım için diş eti çekilmesi ve buna bağlı olarak dişlerde çarpıklaşma yaşadım.
  • bende var zaten bu zorunlu yaptıryorum 2 yıla kalmaz kaybedersın dedı doktor dıslerını genc yasta..peki uyuşturma giibi seyler yapmıyorlar mı öyle hissediyorsun yani olurken ssonrasında ne oluyor yemek yemen su içmen gibi mesela
    Uyuşturma yok, zaten çok ciddi bir operasyon değil. Sadece diş etlerin biraz tahriş oluyor ilk birkaç saat soğuk veya sıcak tüketmekten; katı yemekten kaçın akşamına bir şeyin kalmaz ama sonraki birkaç gün dişlerini forçalarken veya gargara yaparken hassasiyetten ötürü hafif sızlama oluyor. Büyütülecek bir şey yok mutlaka git yaptır.
  • Dakikalik iş zaten bu mesele. Yalniz sert davraniyolar genelde. :) Yani hafiften bi kanama oluyo ama sıkıntı olusturcak kadar degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enscry E kullanıcısına yanıt
    sonrasında durum ne oluyor yemek yeme su içme onları yapabılen varmı ben bıraz hassasım bu konuda
    çok kısa bi alışma süreci olur. dişlerin su içerken hafiften sizlayabilir ama sorun olmaz yeme içme konusunda ben de ayaküstü temizletmistim. sonra normal bi şekilde yiyip icmistim. sıkıntı yok yani rahat ol.

ama dis temizletme safhasına gelmeden diş bakımını yapmak lazım. dis temizletince dis taslarini kazidigi icin doktor dis minesine de zarar veriyo diye duymustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.