Şimdi Ara

Diş teli ,dil ve ağız yaralarına ne iyi gelir ? (Güncellendi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
41.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet ,doktor lastik takmak için ağızımın iç kısmına braket taktı. Fakat her yutkunduğumda ,su içerken felan dilim oraya sürtüyor. Daha iki saat oldu ,dilim yara oldu. Lütfen yardım edin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Overboost_ -- 25 Ocak 2017; 14:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de diş teli kullanıyorum. Bende de yara oluyor. Daha sonra alışıyorsun. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up.

• bende kullandım zamanla kronikleşiyor alışıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Ben de diş teli kullanıyorum. Bende de yara oluyor. Daha sonra alışıyorsun. Yapacak bir şey yok.

Usta sizde sararma oldu mı ya dişlerde temizliğe dikkat ediyorum fakat o yapıştırıcıdan mıdır nedir flasla ağzımı bi cekiyorum resmen leke var braket çevresi

• Mumla kapat telleri tel takanın sana mum vermesi gerekiyor. İsmini tam bilmiyordum doktor bana verirken mum diye vermişti

Maalesef dişler sararıyor ve kalıntılar oluyor ağız çalkalama suları işinizi görür ben buna her ay para veremem derseniz karbonatlı su da işinizi görür.

Umarım faydam olmuştur geçmiş olsun

• bilirim o illeti. 2.5 sene önce kurtuldum. karadut şurubu varsa sürün yara olan yere. iyi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten takalı 1.5 sene oldu. İkide bir ağız yaralanıyordu. Ona alıştım. Fakat bu iç kısımdaki brakete dilim konuşukren bile sürtüyor. Şu an çok fena tahriş oldu.

Yorumlarınız için teşekkürler.

• Damağın iki tarafına dişlerin arasından gelen şeyi diyorsun herhalde, anılarım depreşti resmen. Dilim acımış kadar oldu yine.
  • Ah gardaşıma yazık... Kardeşim de kullanmıştı, ağlaya ağlaya atlattı o süreci yavrucak. Muayeneye her gidişimizde karalar bağlardı kuzum...
  • Mum verdiyse o batan braketi mumla kapla, mum yoksa bi sakızı ikiye böl çiğne batan braketin üstüne yapıştır.

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Oldu ama çok az. Tedavi bitince beyazlatma yaparlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yara için eczaneden mum alabilirsiniz siz söyleyin onlar anlar.Sararma olayı da braketleri yapıştırmak için kullanılan simanlarda dişleri daha dayanıklı yapmak için kullanılan floritin dişi sarartmasıdır tedavi sonrasında geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mum alıp batan braketi kapat , arada kontrol sonrası bazı braketler batabiliyor çok takma.kafana zamanla alışacaksın

• Kardeşim doğal bir çözüm arıyorsan şu tavsiyeleri okumalısın https://morbilgi.com/agiz-yarasina-ne-iyi-gelir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.