Şimdi Ara

Diş Teli(Ortodonti)Tedavi Başlangıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dişlerime tel taktırmayı düşünüyorum.ve uzun zamandır bu konu üzerine araştırıyorum.bugün muayene oldum.2 dişim çekilecek ve 2 tane çürük dişim dolgu olacak.tedavinin tahmini maliyeti 4.000 TL fakat diş çekme ve dolgu ücreti bunlara dahilmi yaptıranlar yardımcı olabilirmi?ve diş teli taktırmadan önce burun tedavisi (ağızdan nefes alma sorunu) olmam gerekiyormu.yoksa diş teli taktırdıktan sonrada yapılabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOf

Dişlerime tel taktırmayı düşünüyorum.ve uzun zamandır bu konu üzerine araştırıyorum.bugün muayene oldum.2 dişim çekilecek ve 2 tane çürük dişim dolgu olacak.tedavinin tahmini maliyeti 4.000 TL fakat diş çekme ve dolgu ücreti bunlara dahilmi yaptıranlar yardımcı olabilirmi?ve diş teli taktırmadan önce burun tedavisi (ağızdan nefes alma sorunu) olmam gerekiyormu.yoksa diş teli taktırdıktan sonrada yapılabilirmi?

Eğer klinikte diş hekiminiz ve dişlerinize tel takan kişiler farklı ise bu ücrete dolgu ve çekim ücretleri dahil olmaz, herkes kendi yaptığının ücretini alır, ileri de size başka başka masraflar da çıkabilir. Ama tedaviniz yapan kendi muayenehanesinde bunların hepsini kendisi yapıyırsa bunu doktorunuza danışın... Ağızdan nefes alamama sorunu ise dişlere zarar verdiği için bu tedavilerden önce halledilse bazen daha iyi olabilirken çoğu zaman da ortodontik tedavi sonucunda KBB probleminiz çene genişletmesi ve ya başka operasyonlar sonucunda kendiliğinden geçebilir.... O zamnsa zaten bu ameliyatı olmanıza bile gerek kalmaz.Bu en iyi diş hekiminiz bilebilir.

• quote:

Dişlerime tel taktırmayı düşünüyorum.ve uzun zamandır bu konu üzerine araştırıyorum.bugün muayene oldum.2 dişim çekilecek ve 2 tane çürük dişim dolgu olacak.tedavinin tahmini maliyeti 4.000 TL fakat diş çekme ve dolgu ücreti bunlara dahilmi yaptıranlar yardımcı olabilirmi?ve diş teli taktırmadan önce burun tedavisi (ağızdan nefes alma sorunu) olmam gerekiyormu.yoksa diş teli taktırdıktan sonrada yapılabilirmi?
    .............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 18 Kasım 2013; 0:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

quote:

Eğer klinikte diş hekiminiz ve dişlerinize tel takan kişiler farklı ise bu ücrete dolgu ve çekim ücretleri dahil olmaz, herkes kendi yaptığının ücretini alır, ileri de size başka başka masraflar da çıkabilir. Ama tedaviniz yapan kendi muayenehanesinde bunların hepsini kendisi yapıyırsa bunu doktorunuza danışın... Ağızdan nefes alamama sorunu ise dişlere zarar verdiği için bu tedavilerden önce halledilse bazen daha iyi olabilirken çoğu zaman da ortodontik tedavi sonucunda KBB probleminiz çene genişletmesi ve ya başka operasyonlar sonucunda kendiliğinden geçebilir.... O zamnsa zaten bu ameliyatı olmanıza bile gerek kalmaz.Bu en iyi diş hekiminiz bilebilir.

evet muayene olduğumda ortodontist ayrı muayene etti ve çürük dişler için röntgen çektim ayrı bir doktora yönlendirildim.orda 2 dişim çürük 2 dişim çekilecek ve iyi bir diş taşı temizliği maliyeti ise 470 TL olduğunu söyledi.bunu taksitlendirme yaparken muhasebede konuşup halledeceğimi düşünüyorum inşallah uygun bir fiyata olur abimde yaptıracağı için 8.000 TL üstü bir fiyat çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.