Bildirim
Dış Ticaret mezunuyum. iş konusunda kararsızım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bireysel çalışmayı düşünür müsün? İyi seviyede yabancı dilin varsa birden fazla firmaya dış ticaret danışmanlığı yapabilirsin. Hem daha serbest olur hemde parası senin tecrübene bağlı olarak artar. -
ingilizce içinde bakırköyde dil kursunda 3 üncü seviyeyi bitirdim. Antalya ya gittim ingilizcemi geliştirmek için tur şirketinde 5 ay rehber yardımcılığı yaptım. Tecrübesiz olduğumuz için çoğu yer kabul etmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
Bireysel çalışmayı düşünür müsün? İyi seviyede yabancı dilin varsa birden fazla firmaya dış ticaret danışmanlığı yapabilirsin. Hem daha serbest olur hemde parası senin tecrübene bağlı olarak artar.
ingilizce içinde bakırköyde dil kursunda 3 üncü seviyeyi bitirdim. Antalya ya gittim ingilizcemi geliştirmek için tur şirketinde 5 ay rehber yardımcılığı yaptım. Tecrübesiz olduğumuz için çoğu yer kabul etmiyor. -
Kamuda çalışma imkanın varsa kesinlikle kamuda çalış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X