Şimdi Ara

Dış ticaret okuyup bitiren var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan yaz okulundayım yaz sonu bölümü bitiriyorum inşallah dama bişey öğrendin mi derseniz 0 ım diyebilirim daha önceden bitirmiş olan yada bu işle ilgili tecrübeleri olan kişiler varsa tavsiyede bulunabilir mi

• staş falan yapmadin mi? uni sadece teoridir. pratik icin piayasaya girmen lazim.
  • 2 yıllık mezunum, staj yapmadın mı? Okulda ögrendiklerimiz staja göre yüzeyseldir ve asıl deneyim stajda yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Prof.Celal Şengör kullanıcısına yanıt
    hep naylon yapıp geçiştirdik şimdi işi öğreneceğim bi yer aramaya başladım ama bakalım bulurum elbet diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vallexN -- 20 Temmuz 2017; 15:12:10 >
  • Dil öğrenmeye başlayabilirsin, veya dış ticarette çok kullanılan evrim programını öğrenirsin, en azından işe girerken evrim programını biliyorum dersin. Eğer rahat bir iş istiyorsan kesinlikle ofise girme, sahada çalışmaya yanaş. Ofis ortamı tam bir sıkıcı ve yoğun. Saha da ise sadece evrakları gümrüğe onaylatıyosun ve bazı işlemler var o kadar. Veya kpss ye girip gümrük memuru da olursun. hayırlısı olsun
    @vallexN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 20 Temmuz 2017; 18:32:54 >
  • Prof.Celal Şengör kullanıcısına yanıt
    dil için çabalıyorum inşallah tamamlıcam, ofis ortamı zaten istemiyorum yapamam öyle bir iş ben buyüzden konu açayım dedim bu yollardan geçmiş birisi varsa tecrübelerini anlatır yol gösterir belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.