Şimdi Ara

DİŞ YAZMAYI DÜŞÜNENLER AKLINDA SORU İŞARETİ OLANLAR TOPLANSIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sıralamam 19k ankara üni düşünüyorum. Ankara üni diş(21.423) hakkındaki yorumlarınız neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmkaondTr E kullanıcısına yanıt

hocam yeni binaya geçtiler imkanları muazzam. dus başarıları iyi ama seni zor bir teorik eğitim bekliyor. ev arkadaşım ankara dişteydi aynı dönemdik pratik eğitimleri gaziye göre çok zayıf. senin sıralamanda özellikle ankara isteniyorsa güzel tercih ben destekliyorum şimdiden hayırlı olsun.

ayrıca ankara dişin hocaları dus için soru hazırlayan ekipte var. okul genel olarak dus üzerine kurulu eğer uzmanlık isteniyorsa iyi bir tercih olacaktır.

• Hocam diş bana çok zor geliyor iş hayatı anlamında sizce de öyle mi? adamın ağzının arkasındaki dişe bakacağım diye kanser olurum ben.

bir de mezun olduk diyelim ve ardından devlete atandık (sanırım ne kadar başarılı olursak olalım kura ile atama yapılıyor) ne kadar maaş alırız ortalama? özellerde 3 asgari veriyolar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

daha hasta bakmaya başlamadım o yüzden net bir şey demem doğru olmaz ama bizim üstlerimiz ve asistanlarımızdan duyduğumuz kadarıyla eğer ekstra bir korku ve mesleğe karşı antipati yoksa başladıktan sonra devamı geliyor. tercih etmeden önce iyice tartmak lazım bana sorarsanız çalışma şartları olarak tıptan daha rahat.

evet kura ile devlete atanma şansın var veya dus kazanıp bir üniversitede uzmanlığını yapabilirsin. şu anki maaşlar uzmanlık yaparkenki süreçte (3-4 yıl yani) 80-90k arası. uzman aldıktan sonra özel sektörde çok daha iyi miktarların kazanılacağını düşünüyorum. bir genel diş hekiminin (yani sadece okulu bitirip mesleğe başlamış) özelde ne kadar kazanacağı duyduğum kadarıyla çok değişken net bir şey söyleyemiyorum asgari ücret alanları da duyuyorum çok iyi para kazananları da bu biraz senin mezun olduğun okul, sosyal becerilerin ve çalıştığın şehir ve klinikle alakalı.

• Hocam dişi kimler yazmalı tercih dönemine kadar aklımda yokken yazmak mantıklı olur mu

eğitimi kimlere uygundur

tıp okumak benim için sorun olmayacaksa diş sorun olabilir mi acaba yani şu an tıp düşünüyorum da . Sıralama 4k bu arada her diş fakültesine girebilirim galiba

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

4k sıralamayla diş yazmak biraz garip olur eğer bu işe özel bir sevda yoksa. tıp okumayı göze alan biri hayli hayli diş okur. illa diş yazıcam diyorsan senin sıralaman için yeditepe dişi araştırmanı öneririm. avrupadaki bazı ülkelere denklik veriyor ama dediğim gibi bu sıralamada anne babadan kalma klinik yoksa diş yazmak pek mantıklı olmayabilir:DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afindas -- 30 Temmuz 2024; 22:41:44 >
  • Diş değil tıpçıyım ama şunu diyebilirim. İnsanların ağzıyla uğraşmaktan zevk almıyorsanız/iğreniyorsanız sakın garanti meslek, statü, para zart zurt için diş yazmayın. Eğer sevmezseniz gg geçmiş olsun, tıpta olsa en azından çok geniş olduğundan kendinize uygun bir yer bulursunuz ama dişte çok çok zor maalesef.

• up

• afindas kullanıcısına yanıt
    5.sınıf diş hekimliği öğrencileri aynı tıp son sınıftaki gibi asgari ücret alıyor mu

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • afindas kullanıcısına yanıt

gaziyi çok severim ama ankaranın klasmanında değil dostum

söve söve bitirdim aüdhfyi , mental olarak dayanabileceksen yaz dayanamayacaksan düşünme bile 5 sene (en az) eziyet olur ama getirisini de görürsün. okul dus odaklı denmiş alakası yok , dus hocaların umrunda değil ancak soru yazanlar var o onların kendi özelinde kalıyor. klinik için de örnek olarak protez kotamıza yaklaşan 1 okul bile duymadım hasta bulması işlemleri yapması ayrı dert ama hallediliyor bir şekilde. sorun vs olursa pm atabilirsin foruma pek girmiyorum , başarılar dilerim

• andaco kullanıcısına yanıt
    Neden hocam yani akademik kadro mu diyorsunuz yoksa pratik eğitim olarak mi 4 5 teki

• çeka1 kullanıcısına yanıt

aklına gelebilecek her açıdan ankara daha iyidir , ankaradaki her fakülteden tanıdıklarım var. arkadaşın dus vs deme sebebi dus başarısı elbette ama bizi fakültede dusa asla hazırlamıyorlar herkes kendi çabalıyor. verilen eğitim her anlamda çok yoğun o yüzden dusa çalışmak okurken imkansız olsa da mezun olduktan sonra daha kolay. tek sorun mental sağlam olmalı ve mezuniyet sonrası çok dağılmadan dus kasılmalı. benim bu fakültede izlediğim ameliyatların , işlemlerin haddi hesabı yok . ne kadar sövsem de hakkını vermem lazım

Hocam ankara iyi okul tamam da gazide de sanki biz yan gelip yatmiyoruz mesela cerrahide sadece basit diş çekimi yapıp yollamiyorlar hastayı, onun haricinde gazi zaten stajlari ile biliniyor baya , aslında sizin yeni bina açılmadan önce gazi direkt daha iyiydi ama bu bina işi bi tık farkı kapattı (preklinik egitimi açısından)

Hocam ankarayla gaziye giren öğrencilerin sıralaması direkt aynı ama fakulteden çıkışta dusta böyle fark olmasını 5.siniftaki tempoya bagliyorum

Gözlem için kliniğe gidiyor musun ya da gidecek misin

• huxleyy kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam gitmeyeceğim zaten okul gec kapandı baya simdi de 10 gune açılacak, siz dusunuyor musunuz

ben mecburen gideceğim hocam da ağustos biraz erken değil mi ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.