Şimdi Ara

DİŞ YAZMAYI DÜŞÜNENLER AKLINDA SORU İŞARETİ OLANLAR TOPLANSIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden mecburen hocam bence gözlem aşırı fayda sağlamıyor kendin uygulamadığın sürece, 19 agustosta klinik başlayacak demişler ben de memnun değilim bu durumdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaten sene içinde çok fazla hasta bakamıyoruz belki gittiğim klinikte farklı şeyler görebilirim diye bir de kliniğe genel hazır hissetmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huxleyy kullanıcısına yanıt
    Ne zaman basliyor hocam sizin okul medipoldu diye hatirliyorum , klinik aşamasi gergin ya hoş değil hiç

• çeka1 kullanıcısına yanıt

lokman hekimdeyim belli değil ne zaman açılacağı ağustos şoku yaşatmazlar diye düşünüyorum

Umarım hocam yoksa zevksiz olur agustos :/

hocam kaçıncı sınıfsınız ben de bu sene hazırlığı bitirdim tıptayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kankacım gazi ile ankara hiçbir zaman kafa kafaya olmadı bunu samimi söylüyorum gazi iyi bir okul anlıyorum ancak ben gömül diş çekip preurikuler kondilektomi ameliyatına girdiysem bu okulun hakkını yemem , türkiyede cerrahi asistanı olup 4 senede bu ameliyatı gören asistanların yüzde 30 u demişti bir asistan abim . Sıralamalar aynı vs demişsin haberim yoktu baktım gazi 25.700 ankara 21.400 ki sıralama ile karşılaştırma yapmak çok saçma. Ankaranın kotası da epey fazla dus çalışabilen kimse yoktu dönemde . Ama ben diyorum ki teorik kaliteli o yüzden dusta mezunlar çok zorlanmıyor ilk 50de bir sürü aüdhfli görmenin sebebi de o. Forumda bir iki arkadaş gazi övüyorsunuz lütfen bunu ankara ile kıyasa girerek yapmaya çalışmayın çünkü hiçbir ankaralı bunu yapmıyor gerek duymuyor 😇 başarılar dilerim meslek ve öğrencilik hayatında

Sadece preklinik görerek de böyle bir mesajı atmanı çok yanlış buldum. Ben 1 okulu bitirmiş diğerinde de hatrı sayılır arkadaşları olan biri olarak söylüyorum gazi ile ankara arasında eskiden de fark vardı , ankara özelinde her zaman ilk sıralar hüdhf ve aüdhfnin olmuştur. Bina açılınca da ekstra böyle yorumlar görmek komiğime gidiyor yani avrupanın en büyük 2. Diş hastanesini açacağız ve sizin bina ederinde mr alacağız ama sizi anca yakalayacağız.... prekliniklerini bitirip okulu bitirince beni daha iyi anlayacaksın , umarım ankarada uzmanlığını yapıp daha net anlarsın

• andaco kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle bir anlatıyorsun ki sanki birisi oxford birisi kenyada rastgele bir okul , bazı yönlerinde ankara öndedir bazilarinda gazi veya hacettepe , yani şeyi anlamadım sizce bizim okul ortognatik vaka falan almıyor butun proflar oturup hadi arkadaşlar ust anteriorlari cekelim mi diyor her gun , kafa kafaya olmak değil zaten daha iyi piyasada diye bir suru arkadaşım Ankara yerine gaziye geliyor , sadece hacettepe yerine tercih eden görmedim onun hakkı yenmez,

Hocam sizin eski binayı da biliyoruz yani cidden abartılacak bir yani yok yeni bina zaten kaç senelik:)
    Bizim bina ederinde mr alacaksınız peki hocam doğrudur o zaman gazinin binası 5 metrekare oldugu için yanılma payımız yok bu konuda

Dusta zaten her ihtimale karşı gaziye gideceğim için muhtmelen aradaki farkı göremem

Yok yukarıda yazmışsın ya gazi ile ankara anca yeni bina ile eşitlendi diye o çok yanlış. Ortognatik vakayı konyada da alıyorlar bahsettiğim ameliyatı kliniğe çıkınca öğreneceksin. Ayrıca arkadaşlarım gaziye geliyor demişsin hasta olarak geliyorlar ben burada diş hekimliği açısından konuşuyorum hastanenin tercih edilebilirliğini bilemiyorum ancak onda da bence açık ara öndeyiz proteze 1.5 sene. Ortodontik tedaviye 8 sene sonraya randevu alınabiliyor . Hacettepe ile karşılaştırmasını da yaptık zaten bir tek hacettepe ile ankara kıyaslanabilir ki son zamanlarda hacettepedeki arkadaşlarım bile ankarayı daha önde buluyor ben anlamıyorum sizdeki özgüveni. Gazi iyidir ama iyidir yani. Ayrıca sıralamalar eşit demişsin bak sıralamaları da yazdım bakabilirsin aradaki 4klık farka , biraz daha büyüyüp kliniğe çıktığında da asıl sıralamaların dus sıralamaları ile ( sıralama ile karşılaştırma yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama onda da önde ) karşılaştırabileceğini öğrenebilirsin.

Eski bina fonksiyon olarak harikaydı o haliyle bile şu anki pazar ve hemşirelik fakültesi yanı aşti karşısı gazi dhf den iyiydi . 5 metrekarelik okulunda pembe gözlüklerle iyi uzmanlıklar dilerim , ayrıca MR okulda hazır bir gün yks şöin ziyarete gelen öğrencilere katılarak ziyaret edebilirsin :)

Dedigim her cümle yanlış anlaşılmış :( sorun yok ankara distekiler genelde evrenin en iyi diş egitiminin kendisinde olduğunu söyler zaten dogal bir durum , oncelikle arkadaşlarım tercih ediyor dediysem ogrenci olarak girişi bahsediyorum atiyorum adam 17k yapiyor gazi yaziyor , dusundugunuz gibi hepsi aaa ankara uni tabiki demiyor ve boyle olan sayisi oldukça fazla , siralamalar eşit hocam ben girerken ankara İngilizceden bizim okul daha yüksekti fark olsa bile minimal diyorum ben bak minimal az yani Cerrahpaşa tip ile arasındaki gibi fark yok mesela,dus siralamasi diyorsun da Ankara x bolumune 1 kontenjan açıyor gazi 10 aciyor tabi gazi geride olur ki zaten dereceler genelde ankarali diye kendi okulunu yazıyorlar sasirilcak bir durum yok ,

Hayir bak ankara daha iyidir falan dersin anlarim saygi duyarim fikrine ama gelip de gazinin cok cok ustunde bi seviyede gibi kendi okulunu pazarlaman realist değil istersen oxforda git lisans egitiminde yapacagin maksimum işleri herkes biliyor gerekli fırsatı 3 okulunda sagladigini dusunuyorum

Sizin okula gelince kendi ogrencileriniz gelip gazinin bina daha iyi demisti bu kadar da abartilmaz eski bina , en azindan dışardaki 3-5 havali tuglaya gonul baglamiyorum

Sizin okuldaki hocalar tedaviye niye bizim okula ugruyorlar onu da çözmüş değilim henüz ,bilgin varsa paylasabilirsin :)

• Ortognatik vakayı Konya'da da yapıyorlar da sanki kondilektomiyi sadece ankara uni yapabiliyor bunların hepsini Konya'da da yaparlar trabzonda da

Ankaranın reklamını yapmıyorum dostum ancak sen ve forumdaki bir başka arkadaşın 2 sene 3 sene preklinikl görüp 3 4 mit duyup burada karşılaştırma kıyas yaparsan gülerim savunurum . Savunduğun şeylere ve en son verdiğin cevaplara bir abin olarak gülüyorum geçiyorum. Zamanında 12k ile seçtim çok memnun kaldım zorlanmama rağmen , hayatında başarılar diliyorum kliniğe çıkıp bitirirsen 2 3 sene sonra tekrar görüşelim çünkü senin yaşlarında iken görüşlerim ile şu ankiler arasında benim fark var . Büyü tecrübe et öyle karşılaştır, selametle 🙏🙏 (kondilektomi preaurikuler olandan bu arada ...)

Dedigim şeyleri kendim gördüm istediğinizi düşünebilirsiniz sonuçta utopya kurmak için bir gereklilik yok 🙋‍♂️

Benim uslubum biraz agresif gelmiş olabilir bundan dolayı da akılda kalmıştır 5 tane hesabım var muhtemelen gaziyi övüyor dediğiniz kisiler benim zaten.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

4.sınıfa geçtim hocam

5 hesabına 1 hesap olarak sorduğun düşündüğün her şeyi kanıtlayabilirim ankara lehine .

Normalde yazmayacaktım ama aklıma geldi araştırdım asistan sayılarını ,
    Gazi bu sene 8 asistan almış
    Ankara 30 asistan almış , 1 de yabancı odrye alınmış . Yks sıralamaları eşitliğinin söz konusu olmadığını da yukarıda kanıtlamıştım , senden tek dileğim nicel verilerle ilgili yorumlarını yaparken lütfen verilere sadık kal , diş hekimliği okuması nerede olursan ol çok zor bizim okullarda daha da zor o yüzden tercih süreci bu bilgileri verirken bir nevi insanların hayatlarını değiştiriyoruz. Bence Ankara ile kıyaslamak yerine gazinin iyi yönlerine odaklanıp diğer vasıfsız fakültelere karşı çıkabilmek daha net olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.