Şimdi Ara

DİŞ YAZMAYI DÜŞÜNENLER AKLINDA SORU İŞARETİ OLANLAR TOPLANSIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sırlama olarak 3k önde olabilir Ankara ama bu Ankara ve gazi gelen herkesin ankara yazdığı anlamına gelmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum ki gereksiz bir kıyas zaten , 2.si şu ben gazi her şekilde ankarayi tokatlıyor demiyorum zaten ama her alanda net ankara öndedir demek doğru değil gazi ankaranin çok uzağında kalan bir fakülte degil bazı yönleri daha iyi ( en basiti endodontideki akademik kalitesi ) , burada kimseye yanlış bilgi verdigim yok okulun kotu yonlerini de anlatıyorum yeri gelince mesela alttan ders almak istiyorsanız ankaraya gidin bizde alttan alma yok diyorum veya bizde final sınavı senelik olur diğer okullar gibi donemlik olmaz diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gazi ile Ankara'yı kıyaslamak yanlış değil o sıralamayı yapanlar gazi mi ankara mi yazayım diyor çünkü gazi mi iyi kars mi iyi demiyoruz zaten

• DİŞ YAZMAYI DÜŞÜNENLER AKLINDA SORU İŞARETİ OLANLAR TOPLANSIN

Ankara ingilizce benim senemde daha gerideydi dediğim mesaja yalan dendiği için paylaşıyorum bunu kontrol edebilirsiniz yine diyorum gereksiz bir kıyas okul puanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeka1 -- 4 Ağustos 2024; 14:4:54 >
  • Ankara hacettepe gaziden hangisine gitsem teorik olarak daha sağlam olurum diye düşünen arkadaşlara ithafen yazıyorum, sonuçta mesele sizde bitiyor ortalama bir öğrenci veya ortalama altı yani sadece okulun verdikleri ile yetinen bir öğrenci olacaksanız hacettepe daha avantajlı olabilir ama benim zaten araştırmacı kişiliğim var okul okurken boş vaktimde pubmedden makale okurum textbook okurum diyorsanız okulun aşırı önemi kalmıyor aybude de olsanız bu gazideki ankaradaki ortalama öğrencilerin hepsinden daha bilgili olursunuz çünkü Türkiye'de akademik anlamda gerçekten aşırı tatmin edici egitim verilmiyor diş adına konuşuyorum Türkçe kaynaklarla ne yaparsanız yapın zaten sınırlı kalacaksınız.

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Ankara türkçe : 21.423
    Ankara ingilizce : 22.314
    Gazi türkçe :25.739

2023 yökatlas verilerine bakmıştım bu sene bence makas biraz daha açılacaktır, uzmanlıkta da düşüncelerimi belirttim . Kontenjanlar ankara 144 gazi 140 ankara ing 31 eşit gibi , uzmanlık eğitiminde de kontenjanları üstte yazdım neredeyse 3 4 kat fazla olmasına rağmen puan ve sıralama olaral daha yüksek ki ben 13k ile kaç sene önce girmiş bina vs hiçbir şey yokken girmiş biri olarak söylüyorum. Endodonti denmiş kalite denmiş ankara endo ile gazi endo arasında gazinin lehine fark olduğunu düşünmüyorum ancak çok rahat bir şekilde cerrahi protez radyoloji pedo ortodonti ( ki zaten ne kaldı ? ) abd lerin gayet net bir şekilde ankara lehine olduğunu biliyorum. kötü yönlerini sorarsan ben de anlatıyorum ankaraya kıçı yemeyen gelmesin 2 sene dayanır bırakır diyorum . Hacettepe meselesine gelecek olursak bir arkadaşım 2 sene boyunca yenileme harici bir kron preparasyonu yapmadan mezun oldu. Sadece bu sene ben 20 tane diş preparasyonu yaptım , ki protezin farkı cerrahi odr gibi net değildir. Her türlü ispatlanır . okulun tek eksiği URAP sıralamasındaki tübitak puanlarıydı onu da bu sene ben de dahil olmak üzere fakültece 35 projede tübitak kabulu alıp çözebilmişizdir diye düşünüyorum. Sıralama ölçütü ne gelirse gelsin savunabilirim , son mesaj olsun daha fazla ankara gazi hacettepe kıyası yapmak istemiyorum yeterince 5 sene maruz kaldım kıyas yapmak isteyen arkadaşlar yazdıklarımızı okuyup kendi yetenekleriyle kendi isteklerine göre sıralayabilirler , başarılar diliyorum

• andaco kullanıcısına yanıt
    Bence de tercih edecek arkadaşlar yukarıyı okuyup istediğini yazabilirler benim dediğim şeylere bence öyle değil demeniz şaşırtmadı çok, endocularin başucu kitabını gazi endonun yazdığını belirtiyorum sizce o öyle de olmayabilir kendi fikriniz , ben de başka yazı yazmayacağım bu konuya isteyen özelden yazabilir veya kendisi araştırabilir.ortoda da bence gazi iyidir dersem çok bir şey değişmez yine bireysel rastgele bir yorum olur , ama ortoda özellikle gazinin teorigi baya kapsayicidir(deme sebebim her okulun orto ders notunu okudum kiyasladim ) trdeki lisans eğitiminde gazi orto en sağlamı olabilir dedigim gibi başka yorumum yok bu konuya , umarım ankarada cerrahi falan kazanırsınız :)

Senin için zor bikaç sene olacağını düşünüyorum ankara orto için yazıp yazıp sildim , 3 4 sene sonra aldığın ortalamanın bi tık üstü eğitimle şu yazdığın metni okumanı çok istiyorum , ankara ortoyla da kıyaslayamazsın aw ne yaşıyorsun ders notlarını kıyaslamış da kanıya varmış hahahah

Akademik kiyaslayinca cevap veremiyorsun çünkü canim benim ondan dolayı yazdım ders notunu ve gazi ortoyu hafife almak ne alaka dişin arkasında koskoca gazi tip var ortoda baya paslasiyorlar yani kendinizi yuceltecem diye baska okulu arguman olmadan aşağılamak hoş değil en azından lisansini bitirmis birisine yakistiramadim da neyse :)

• Ankara protez ne ahaha diye konuya girebilirim ama okuldaki hocalara saygısızlık olur benlik bir hareket değil

Akademik kıyaslayıp gazili bir çocuğa ankarayı tanıtmanın ne kadar anlamsız olduğunu biliyorum bu şekilde forumlarda çırpınarak okuluna belki biraz daha değer katabilirsin. Senin tıp fakülten gazi ise bizimki de ankara tıp :) ayrıca senin o övündüğün akademik kariyeri en üstte akademi ve dus ankaraya klinik gaziye diye bir argüman yaparak anlamsızlaştırmışsın canım benim , eğer ev arkadaşının ismini ya da direkt de kendin gelirsen yüz yüze de sana okulumu tanıtayım ne dersin :) Bir de gazi tıp arkasında diye övündün ankara tıpı kaçırdın hadi neyse ankaradaki ddy ve çeşitli bazı vakaların SADECE ankara dişe geldiiini de bilmiyorsun . Proteze haha diye konuya giremezsin çünkü hayatında birebir daha hiçbir hastaya işlem yapmamış bir preklinik dhf öğrencisisin :) sen de lisansını bitir ne yakışır ne yakışmaz daha net gör derim :)

Bir de keşke ankara diş yazsaymışsın , ankara kazanabilecekken gazi yazan çok kişinin olduğunu düşünmüyorum illa ki istisnaları vardır 30 40 kişi olsa bile. Bu sene de açılacak aradaki fark sıralamalarda , e o zaman napacaksın bu yanlış kararının hıncını forumlarda 1 2 genç 18 19 yaşındaki çocuğu gaziye manipüle ederek geçebilecek misin tatmin edecek mi bu seni

bak millete yalan yanlış bilgi satma öncelikle sadece Ankara dise gelmiyor ddy bizzat gazi tip gazi dişten oluşan komisyonu taniyorum bu işi yapan :) birebir işlem yaptım çok akıllı olduğum için 3.siniftandir cerrahideyim simdi de endoda takilicam ahah :)

Ankara gazi tıp kıyasini birak tipcilar yapsın ama ben 7 nesildir gaziliyim biraz soz hakkim var bunda

Ddy vakalarında siz motive olun diye öyle demis olabilirler

Ben yılda foruma girip 2-3 konu açıp gidiyorum üni tanıtımında hayatta görev almam benlik değil uslubum serttir.
    Ya istediğini de benim donemde bir suru adam böyle 1-2 istisna falan değil, kendi hayal dunyanizda yasayabilirsiniz sorun değil

Tıp diş komisyonundan bahsetmedim yalnız ben :) komisyonsuz direkt ddy vakaları ankaraya geliyor. Preoperatik veya sadece dudak ya da hafif vakalar zaten o bahsettiğin kenyadaki ünilere de gidiyor. Çok akıllı olduğun için detayını zaten son sınıfında fark edeceksin :)

Benim üslubum da serttir sorun yok ancak benim 5 hesabım yok ben de senede 1 girerim nostalji olsun diye ama iyi ki de girmişim. Sende hadi istisna 1 2 değil 30 40 , geri kalan 100 kişide keşke ankara gelseydi diyen insanlar var ve belki de bunlardan biri sensin ancak ankarada böyle bir durum yok aslında bütün tartışmaların özeti. Gazinin 40 fırın ekmek yemesi lazım idi şimdi 45 oldu seneye de 50 olacak demedi deme

Bu nasıl kiyas ahahaha komisyonsuz aliyoruz biz diye çok komikmiş yani ddy sadece biz tedavi ediyoruz diyorsun bizde de yapiliyor deyince ama tıpla ortak diye kucumsuyorsun cidden bak bu kadar kasmaya gerek yok

Benim 5 hesabin da profili ayni ismi ayni ekstra bir sey ispatlamaya çalışmiyorum forumun hepsi zaten o hesaplari biliyor( ceka1 ceka2 falan )
    Digerleri ban yedi diye bundayim
    Bizim okulda kimse ankara gelseydi demez istisna belki 1 2 vardir bilemiyorum, o durumda olmadığım bence çok belli puanım yetiyordu zaten istesem İngilizceyi direkt de gecerdim :)

Yani gazi hakkında bi bilgin yok gelmis hepsi ankara istiyordu diyorsun cidden guluyorum bu yaşta insanların böyle tribe girmesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeka1 -- 4 Ağustos 2024; 15:39:17 >
    Hahshshahsha istesem ingilizceye giderdim diyorsun türkçesine de bekleriz , maalesef etrafındaki insanların çoğu elinde olabilen gazi olduğu için sevecek ama ankara isteyen emin ol sandığından çok daha fazla. Yaşıma laf atmışsın da inandığım değerlerimi tabii ki savunurum objektif bir şekilde , o komisyonlu ve komisyonsuz olayını da iyi kavrayacaksın kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama daha çok yolun var . Maalesef gazi hiçbir zaman ankaraya yaklaşamayacak. Belki adı hacı bayram veli üni olur ve bizden büyük bina yapıp kendinizi geliştirirsiniz belki o zaman eşitlenmeye yaklaşabilirsiniz

Bu ozguven baya bi gereksiz adam kendi çevremi benden iyi bildigini iddia ediyor cok guzel , ingilizcem yeterli diyorum bu nasıl anlasilmiyor çözemedim, hbv diye kucumsemeye devam et dişle hic alakasi yok ama ankara dis mezunu olduğun için konuda da en bilgili olduğunu iddia edebilirsin doğal bir durum.

Yeni binanız hayırlı olsun ama içindeki kültürle ilgilenmeyi daha doğru buluyorum binanızın camı daha güzel olabilir ama sadece camı işte :)

Hahdgahah e o zaman sen türkçeyi de kazanabiliyormuşsun ingilizce tercihinmiş kusura bakma ben yanlış anlamışım, başarılar :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.