Şimdi Ara

Disabled' lar için tarih verilmesi gerekmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keycloused -- 2 Ekim 2007; 2:27:31 >

• Çok Teknolojik Gördük Seni
    Oyunun Grafiklerine Pek Önem Vermiyorlar ANlaşılan.Vermesinler Bundanda Mutlu Olan Bircok Player Var.Sonra Ekran Kartım Kaldırmıyor Vb Sorunlar CIkıcak Ortaya[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 27 Eylül 2007; 18:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keycloused

Tam sürüm ko denildi çoğu npcnin adı var işlevi yok.

Ko da gün gelir Perfect World gibi olacak; nedense nazlanıyorlar.

Hadi Usko Teknolojiye ayak uydur biraz.

Üçgen ve kare devri kapandı; hala ağaçlar Dikdörtgen ve üçgen.

Dünya bile yuvarlak ( elips ) elips teknolojiye ayak uydur USKO.

Disabledler nereye kadar!

oldu. charların annesi babası ailesini yapsınlar. araba felanda koysunlar. kamyon tır dozer akar. bırakın şöle hayalleri basit bir oyunu ne hale getirmeyi bekliyorsunuz
  • valla knight a biraz daha ekleme yaparlarsa çökücek
  • quote:

Orjinalden alıntı: keycloused

quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

Çok Teknolojik Gördük Seni
    Oyunun Grafiklerine Pek Önem Vermiyorlar ANlaşılan.Vermesinler Bundanda Mutlu Olan Bircok Player Var.Sonra Ekran Kartım Kaldırmıyor Vb Sorunlar CIkıcak Ortaya[/b]

Sanki şu an sorun yokmuş gibi yazdın. Ekran kartları bahane. KOdan Disabled'siz yenilik bekliyoruz.

Bug varsa ertesi gün düzeltmeleri gerekmez mi? 2 haftadır Disabled'ler aynı!

Tamamda K2 Benim Şirketim Diyil.Elimde Olsa Ben Düzelteyin.Bizde AYNI Dertden Muzdaripiz.Ama Bu Oyunun Sonu Pek İc Acıcı Diyil.Bu Gidişde Player Kalmıyıcak Oyunda.K2 De Gelir Elde Edemediğinde Bir SÜRe Sonra İflas İns Olur

• fark ettiniz mi bilmem ama gecen seneye oranla knight oynayanlarda büyük bir düşüş var
  • quote:

Orjinalden alıntı: duruX

fark ettiniz mi bilmem ama gecen seneye oranla knight oynayanlarda büyük bir düşüş var

çünkü eskiden 70 e kasmak çok zordu
    şimdi bırak 70 i herekz 80 e kasıyor rahatlıkla bundan dolayı olabilir
    bug koxp lag vb. olabilir
    çocuk oyununa dündü iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: duruX

fark ettiniz mi bilmem ama gecen seneye oranla knight oynayanlarda büyük bir düşüş var

Tek sebebi 80 lvl'in açılmasıdır.İnsanların okulu,işi var,80 lvl'e kasmak akıl karı değil zaten.Ama eskıden oyun zevklıydi,lvl 70'e kas sonra canın sıkılınca pk yap,şimdi o eskı havasından eser yok oyunun.
  • şimdi 70 level olunca 80 olmak çok mu kolaylaşıyor eh ne güzel işte herkese 80 leveli görebilme şansı doğmuş.

söylenenlere göre bir warrior assasin geceli gündüzlü 6-8 ayda paramunda kasarak 80 leveli görebiliyormuş kimin buna vakti yeterki?.Herkesin okulu işi gücü var zaten 61 level olan doğru dürüst level de kasamıyor çünkü
    61 den sonra level alabilmek ölüm gibi.ne doğru dürüst bir quest var ne bir dungeon bu nasıl rpg böyle
  • ardreame başlasan gelio 70+ bi adam bi yan char itemlerini bi aktarıo biz kalıyoruz öylece ardreamde boss kescez drop alcaz da ooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.