Şimdi Ara

Dışarıda Alkol Alma Yasağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar az önce saat 2 civarı boş bir alanda jandarma yanımıza geldi ve alkol almanın yasak olduğunu ve 2050 tl cezası olduğunu söyledi. Evet Karadeniz'deyim. İstanbul'da bu durum normal karşılanırken burada yasak olması ne kadar mantıklı? Farklı ülkelerde mi yaşıyoruz ya da gerçekten böyle bir yasa var mı onu bile bilmiyorum. Belki de Ordu Federal Yönetimi böyle bir karar vermiştir. Türkiye Birleşik Devletleri ilginç bir ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gadevor -- 4 Temmuz 2024; 2:47:22 >

• Dışarda alkol almak bir çok Avrupa ülkesinde de yasak. Sokakta (dışarda) alkol içilmez.

• cleanton kullanıcısına yanıt

Bura Avrupa ülkesi değil ki. Ben böyle bir kanun var mı ülkemizde onu merak ettim. Avrupa'da da ortak bir karar yok ayrıca. Almanya'da serbest mesela.

• Gadevor G kullanıcısına yanıt

Bu mantıkla da zaten Avrupa ülkesi olamayacağız. Cağdaşlığa bu kadar direnen başka ülke yok herhalde. Sokakta alkollü içki içmenin neden yasak olması gerektiğini madde madde yazabilirim ama sizi ikna edebileceğini sanmam.

Fransa'da alkollü yürümek bile yasak. Hemen karakola alırlar.

Bu gibi şeyler kanunla düzenlenmiyor, ilin valiliğinin kararlarıyla düzenleniyor. Her il farklı uygulama yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 4 Temmuz 2024; 19:31:27 >
  • cleanton kullanıcısına yanıt

Dışarıda alkol almak neden çağdaşlığa direnmek olsun ki ben her yerde kuralın farklı olmasının saçmalığına vurgu yapıyorum. Ayrıca her Avrupa ülkesinde yasak olmadığını yazdım. Ben yasak olmamalı da demiyorum. Ordu Valiliğinin de bu konuda bir açıklaması yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gadevor -- 5 Temmuz 2024; 1:43:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.