Şimdi Ara

Üniversitenin içine alkol sokmanın cezası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanunlarda 1 aya kadar okuldan uzaklaştırma diyor ama şu an bana hiçkimse bir şey söylemedi. Okuldan henüz uzaklaştırma almadım. Polis para cezası yazdı. Başka hiçbir şey söylenmedi bana. Okuldan 1 ay uzaklaştırma alıp almayacağım ne zaman belli olur? Salı günü oldu olay. Daha henüz okuldan uzaklaştırma almadım. Okula girebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Hangi üniversite ?

Kocaeli Üniversitesi

• Şov yapa yapa içmezsen sıkıntı olmaz. Biz fakültenin bahçesinde hocalarla viski içiyorduk kupa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Şov yapa yapa içmezsen sıkıntı olmaz. Biz fakültenin bahçesinde hocalarla viski içiyorduk kupa da

Şov yapma gibi bir düşüncem yok. Kafa güzel olunca üniversitenin içine alkolle girdim. Olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göle

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Şov yapa yapa içmezsen sıkıntı olmaz. Biz fakültenin bahçesinde hocalarla viski içiyorduk kupa da

Şov yapma gibi bir düşüncem yok. Kafa güzel olunca üniversitenin içine alkolle girdim. Olay bu.

Polisin yazdığı cezanın fakülte yönetimine ya da okul yönetimine ulaşıp ulaşmadığı önemli bence. Eğer ulaştıysa uzaklaştırma alma ihtimalin doğar, umarım almazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

Yani şimdi okuldan uzaklaştırma mı aldınız hocam?

Henüz uzaklaştırma almadım. Ne olacağını bilmiyorum. Olay salı günü gerçekleşti. Henüz uzaklaştırma almadım.

• arap ülkesinde cezası vardır.yani ceza alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Binaya kız sokmanın cezası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

arap ülkesinde cezası vardır.yani ceza alırsın

Arap ülkesi Müslüman ülke mi? Hangisi?

• Böyle işte.

• Konserde mi soktun yoksa sıradan bir günde mi? Uzaklaştırma alıp almıcağın üniversitede toplanan kurul sonucu belirlenir ancak hiçbirşey olmaz çünkü böyle birşey için toplanmazlar para cezasıyla olay kapanır. Ancak tabii ki tamamen oradakilere bağlı durumdur.

Bizim sınıfta arkadaş hazırlık zamanında içeriye bazooka vodka sokup tenefüste kuzey güneydeki kuzeye özenip sevgilisinden ayrıldığı için bazooka içiyordu hoca da gördü birşey yapmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 9 Şubat 2018; 17:36:26 >
  • Ulan işiniz gücünüz hokkabazlık adam gibi okulunuzu okuyun

• okul yönetmeliğinde yazar
  • umarım sağlam bir ceza alırsın

anneniz babanız okuyun diye o kadar parayı veriyor. orada burada içki içip eğlen diye değil. kendi paranı kazanınca ne yapıyorsan yap ama şu an sorumlu olduğun birileri var bence
  • Okul disiplin soruşturması başlatırsa uzaklaştırma alırsın,itiraz falan edersen iyi halden soruşturmayı yapan ekip cezanı kınamaya çevirebilir

Sonuç olarak siciline işlenir yatay geçiş vb hakkın ortadan kalkar

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Konserde mi soktun yoksa sıradan bir günde mi? Uzaklaştırma alıp almıcağın üniversitede toplanan kurul sonucu belirlenir ancak hiçbirşey olmaz çünkü böyle birşey için toplanmazlar para cezasıyla olay kapanır. Ancak tabii ki tamamen oradakilere bağlı durumdur.

Bizim sınıfta arkadaş hazırlık zamanında içeriye bazooka vodka sokup tenefüste kuzey güneydeki kuzeye özenip sevgilisinden ayrıldığı için bazooka içiyordu hoca da gördü birşey yapmamıştı

Sıradan bir günde.

• Üniversiteden unuıversıteye değişir. biz zmanında çok içtik kızlı erkekli ama bu zamanda zor.
  • istanbul uni. avcilar kampusu bilen bilir... gol kiyisinda mangal yapip rakı masasi kurmuslugumuz var. hic bir onlem alinmamis durumda. ee bir de bahar senlikleri var. gole dogru indikce illegalitenin diplerini goruyorsunuz. once bira icen tayfa, mangalci tayfa, esrarci tayfa, sevgilisiyle sevişen tayfa ve nihayetinde grup seks yapan tayfayi gordu bu gözler.

• quote:

Orijinalden alıntı: honnava

istanbul uni. avcilar kampusu bilen bilir... gol kiyisinda mangal yapip rakı masasi kurmuslugumuz var. hic bir onlem alinmamis durumda. ee bir de bahar senlikleri var. gole dogru indikce illegalitenin diplerini goruyorsunuz. once bira icen tayfa, mangalci tayfa, esrarci tayfa, sevgilisiyle sevişen tayfa ve nihayetinde grup seks yapan tayfayi gordu bu gözler.

Aman hocam devam etmeyin lütfen...

• Siz üniversiteyi ne zannediyorsunuz.Meyhane mi?

Alkol alacaksan git evinde iç.

• Sonra işsiziz. Okumaya mı geliyonuz üniye içmeye mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.