Şimdi Ara

Dışarıda gezerken telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

ben dolmuşa bindim mi güzel kızlar var ise hava olsun diye kankama mesaj atarım mesaj atta duysunlar sevgilimiz yok ya güya var havası yaparım

Oyle yaparsan kızın konusucagı varsada konusmaz senle bunun sevgılısı var dıye. Yanlasmıyım?

yanlışsan.gelmişsen buralar hiçbir şey bilmirsan

• asosyallik başa bela...
    Şaka bi yana arkamda birisi falan olduğunda yaparım bende ama senin ki kadar geliştiremedim kendimi
  • -ben de seni, hayır önce sen kapa, hayır o bulutu görmüyorum, biliyorum, evet hemde çoooook.
    Gibi konuşmalar yaparım millet sevgilim olduğunu düşünür.

yanlış yolda olduğumu düşündüğümde:
    -efendim abi. bulamadın mı? abi sen nerdesin? tamam sen bekle ben geliyorum.
    der ve geri dönerim. ama öyle bir bağırırım ki herkes duyar

ve telefonumda feyk kız isimleri var. hepsine facebook'a gel diyorum. sonra facebooktaki feyk hesabımla onlarla konuşuyorum. bazen grup konuşması bile yapıyoruz arkadaşlarıma kız arkadaşım olduğunu inandırmak için: ilişkim olmamasına rağmen facete ilişki durumu yapıyorum o kızlarda altına: -kiiiiiiiiiiiiiiiiimm? yazıyor. bende:- özele gel :) yazıyorum. çok cool hissediyorum

• Ne kadar boş adam varmış be.
  • Arada kendimi tutamiyorum otobuste felan boş boş gülüyorum -replik olsun burda gordugum bir resim olsun- sonra aklıma telefon geliyor açıyorum telefonu bir mesaj gelmiş gibi guluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Son zamanlarda bayağı kafayı taktım çok güzel bir hobi, bazen konuşmaya geçen gül kaldığım yerden devam ettirdiğim bile oluyor. Başlarda pek bir acemiydim şimdi normalde karşıda birisi olsa onun ne kadar konuşacağını düşünerek verdiğim araları ona göre ayarlıyorum. Özellikle karşıdan karşıya geçerken çok bir havalı oluyor. Siz de yapıyor musunuz böyle?

Dışarıda gezerken telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor musunuz?

yaşın 13 - 15 arası galiba. böle saçmalıklar yaptığına göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza_2828

quote:

Son zamanlarda bayağı kafayı taktım çok güzel bir hobi, bazen konuşmaya geçen gül kaldığım yerden devam ettirdiğim bile oluyor. Başlarda pek bir acemiydim şimdi normalde karşıda birisi olsa onun ne kadar konuşacağını düşünerek verdiğim araları ona göre ayarlıyorum. Özellikle karşıdan karşıya geçerken çok bir havalı oluyor. Siz de yapıyor musunuz böyle?

22 arkadaşım. Asosyalliğin yaşı yoktur!

• kimse olmadigi halde arkami donup elimi kaldirip dudaklarimi oynatiyorum geliyorum diye oyle donuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır genelde çıkar çıkmaz birilerini ararım ya da aramışlardır yolda konuşmaya devam ederiz. Ama çok eskiden geri dönerken falan o bahsettiğiniz olaylara girerdim. Gayet normal bir şey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim

Bir de yüksek sesle

kafamda canlandırdım da Harikaymıs

kazazedemiz 180 derece donus yapar ve bos bir sokakta taaaaaaamam geliyorum diye bagırır..sesi yankılanır ve sehır bosaltılır...( devam ettirin )

• Benimki öyle değilde mesela markete gidicem arkamdanda biri geliyorsa yavaşlarım beni geçsin diye kıl oluyorum arkamdan birinin gelmesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

-ben de seni, hayır önce sen kapa, hayır o bulutu görmüyorum, biliyorum, evet hemde çoooook.
    Gibi konuşmalar yaparım millet sevgilim olduğunu düşünür.

yanlış yolda olduğumu düşündüğümde:
    -efendim abi. bulamadın mı? abi sen nerdesin? tamam sen bekle ben geliyorum.
    der ve geri dönerim. ama öyle bir bağırırım ki herkes duyar

ve telefonumda feyk kız isimleri var. hepsine facebook'a gel diyorum. sonra facebooktaki feyk hesabımla onlarla konuşuyorum. bazen grup konuşması bile yapıyoruz arkadaşlarıma kız arkadaşım olduğunu inandırmak için: ilişkim olmamasına rağmen facete ilişki durumu yapıyorum o kızlarda altına: -kiiiiiiiiiiiiiiiiimm? yazıyor. bende:- özele gel :) yazıyorum. çok cool hissediyorum

Adam psikopat çıktı rıza baba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende arkamdan kimsenin yürümesini istemem yürürken yavaşlarım ve beni geçmesini beklerim nedendir bilmem
  • iyi misin kardeş?
  • Eski sevgiliyi gördüğümde
    Tamam bitanem bende geliyorum nerdesin tamam vs vs

Yanlış yola saptığımda
    Efendim aa siz ordamıydınız tamam dönüyorum.

Hatta bunun baya dalgasınıda yapardık 9333'e selam söyle gibi
  • quote:

quote:

quote:

22 yaşında böyle saçma şeylerin peşinde koşuyorsun demek. 36 yaşındayım böyle bişeyi bırak yapmayı denemeyi bile düşünmedim.

• O değil de bu hareket cep telefonları ilk çıktığında modaydı. Telefon pahalı, konuşması da pahalıydı. O zaman böyle paketler vs. cart curt yok tabi. Kontör yükle, azıcık konuş biterdi. Dışarıda bağıra bağıra konuşuyor gibi yapan bir kitle vardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

22 yaşında böyle saçma şeylerin peşinde koşuyorsun demek. 36 yaşındayım böyle bişeyi bırak yapmayı denemeyi bile düşünmedim.

Sana göre saçma kardeşim bana sorsan sende de benim saçma bulduğum bin tane şey vardır.

Bu dünyada başkaları saçma bulmasın diye yaşayacaksak işmiz iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 13 Eylül 2012; 13:53:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sana göre saçma kardeşim bana sorsan sende de benim saçma bulduğum bin tane şey vardır.

Bu dünyada başkaları saçma bulmasın diye yaşayacaksak işmiz iş.

yav he heee

• quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

mal miyim ben konuşuyo gibi yapayım.

+985887489
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.