Şimdi Ara

Dışarıda gezerken telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda bayağı kafayı taktım çok güzel bir hobi, bazen konuşmaya geçen gül kaldığım yerden devam ettirdiğim bile oluyor. Başlarda pek bir acemiydim şimdi normalde karşıda birisi olsa onun ne kadar konuşacağını düşünerek verdiğim araları ona göre ayarlıyorum. Özellikle karşıdan karşıya geçerken çok bir havalı oluyor. Siz de yapıyor musunuz böyle?

Dışarıda gezerken telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor musunuz?

• bende her zaman birilerinin beni takip ettiği,izlediği hissi vardır.caddede yada sokakta yürürken aklıma birşey gelir ve geri dönmek zorunda kaldığım olur.o zaman telefonu çıkartır ve konuştuğum kişi beni geri çağırıyormuş gibi yapıp 180 derece geri dönerim
  • sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim

Bir de yüksek sesle
  • mal miyim ben konuşuyo gibi yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dolmuşa bindim mi güzel kızlar var ise hava olsun diye kankama mesaj atarım mesaj atta duysunlar sevgilimiz yok ya güya var havası yaparım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben evden kafeye gidecem mesela hemen telefonu açar bir arkadaş bulurum arar hal hatır sorarım yoksa hiçbirşey yapmadan tek başına yürümek eziyet gibi geliyor sıkılıyorum gidene kadar konusurum mekana varır varmaz kapatırım
  • Sevmediğim insanları görünce hep yaparım. Adamlar çıkıpta bir gün demedi ki "be mübarek bizi her gördüğünde niye telefonun çalıyor?" diye.
  • Kız kafilesinin yanından geçmeden önce saatin alrmını kurup en cix zil sesini açıp.Tam onların yanında telefonu açıp dururum.Sonra''peşimi artık bırak kızım,ben Esra'yı seviyorum!!''diye bağırıyorum.Kızlar felan bi acayip oluyor.
  • biz ailecek öyle yaparız yolda yürürken.
  • ileride dilenci varsa ve benden başka kişi yoksa konuşur gibi yapıp geçiyorum
  • Ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

bende her zaman birilerinin beni takip ettiği,izlediği hissi vardır.caddede yada sokakta yürürken aklıma birşey gelir ve geri dönmek zorunda kaldığım olur.o zaman telefonu çıkartır ve konuştuğum kişi beni geri çağırıyormuş gibi yapıp 180 derece geri dönerim

avatardan kaynaklanıyo olabilir.
  • quote:

sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Sevmediğim insanları görünce hep yaparım. Adamlar çıkıpta bir gün demedi ki "be mübarek bizi her gördüğünde niye telefonun çalıyor?" diye.

Onlar da sevmiyordur herhalde :Einsteinwashere:
  • telefon kulakta,bi el de cepte,pantolonda jeansa,değme keyfime
  • Geneliniz psikoljik rahatsızlığı var

Geri dönünce ne oluyor anlamadım sokaktaki millet sizi mi takip ediyor dön git

Bunu bi yakınım makarasına yapardı 4-5 kişili grup herkesin elinde telefon herkes aynı anda konuşuyor çok komik oluyor deneyin özellikle kalabalık alanlarda
  • böyle şeyler neden yapıyorsunuzki özgüven eksikliğinden başka bir şey değil bu topluma kendini kabul ettirme çabası sanki toplum buna değecekmiş gibi.
  • quote:

Ben de mesaj okumuş da karar değiştirmiş gibi yapıyorum. Sanki bizi takip ediyor millet
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.