Bildirim
Dışarıda gezerken telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor musunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
bende her zaman birilerinin beni takip ettiği,izlediği hissi vardır.caddede yada sokakta yürürken aklıma birşey gelir ve geri dönmek zorunda kaldığım olur.o zaman telefonu çıkartır ve konuştuğum kişi beni geri çağırıyormuş gibi yapıp 180 derece geri dönerim -
sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: N.M.Türk05
sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim
Bir de yüksek sesle -
mal miyim ben konuşuyo gibi yapayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben dolmuşa bindim mi güzel kızlar var ise hava olsun diye kankama mesaj atarım mesaj atta duysunlar sevgilimiz yok ya güya var havası yaparım
Ben evden kafeye gidecem mesela hemen telefonu açar bir arkadaş bulurum arar hal hatır sorarım yoksa hiçbirşey yapmadan tek başına yürümek eziyet gibi geliyor sıkılıyorum gidene kadar konusurum mekana varır varmaz kapatırım -
Sevmediğim insanları görünce hep yaparım. Adamlar çıkıpta bir gün demedi ki "be mübarek bizi her gördüğünde niye telefonun çalıyor?" diye. -
Kız kafilesinin yanından geçmeden önce saatin alrmını kurup en cix zil sesini açıp.Tam onların yanında telefonu açıp dururum.Sonra''peşimi artık bırak kızım,ben Esra'yı seviyorum!!''diye bağırıyorum.Kızlar felan bi acayip oluyor. -
biz ailecek öyle yaparız yolda yürürken. -
ileride dilenci varsa ve benden başka kişi yoksa konuşur gibi yapıp geçiyorum -
Ulan
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
bende her zaman birilerinin beni takip ettiği,izlediği hissi vardır.caddede yada sokakta yürürken aklıma birşey gelir ve geri dönmek zorunda kaldığım olur.o zaman telefonu çıkartır ve konuştuğum kişi beni geri çağırıyormuş gibi yapıp 180 derece geri dönerim
avatardan kaynaklanıyo olabilir. -
quote:
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
Sevmediğim insanları görünce hep yaparım. Adamlar çıkıpta bir gün demedi ki "be mübarek bizi her gördüğünde niye telefonun çalıyor?" diye.
Onlar da sevmiyordur herhalde :Einsteinwashere: -
telefon kulakta,bi el de cepte,pantolonda jeansa,değme keyfime -
Geneliniz psikoljik rahatsızlığı var
Geri dönünce ne oluyor anlamadım sokaktaki millet sizi mi takip ediyor dön git
Bunu bi yakınım makarasına yapardı 4-5 kişili grup herkesin elinde telefon herkes aynı anda konuşuyor çok komik oluyor deneyin özellikle kalabalık alanlarda -
böyle şeyler neden yapıyorsunuzki özgüven eksikliğinden başka bir şey değil bu topluma kendini kabul ettirme çabası sanki toplum buna değecekmiş gibi. -
quote:
Ben de mesaj okumuş da karar değiştirmiş gibi yapıyorum. Sanki bizi takip ediyor millet
Benzer içerikler
- gizli numaradan mesaj atma
- antidepresanı bırakıp tekrar başlamak
- schweppes tonik
- aslı akrostiş
- makedonya teknoloji sitesi
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X