Şimdi Ara

Dışarıda gezerken telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

" tamam abi geliyorum ben şuan abi , gördün mü beni abi , abi evet tamam abi abi abi ... ? "

abimde yok
  • hepiniz hastasınız lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

sokakta bir yere gittiğimde yanlış gitmişsem yada gitmekten vazgeçtiysem telefonu çıkarıp ''tamam geliyorum'' derim yüksek sesle ve dönerim

Ben de mesaj okumuş da karar değiştirmiş gibi yapıyorum. Sanki bizi takip ediyor millet

Mesajı okuduktan sonra tüh be dercesine bir silkinme hareketi yaparsan veya öfleyip dönersen daha inandırıcı oluyor.

• olum ne adamsınız lan
    milletin işi yok sizi takip edicek
  • Lan bende asosyalim, arayanım falan yok ama böyle bir şey yapmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu geri donenleri dfalan takoip edip dalga geciyorum onlarla , ve telefonda kimin sahte kimion gercekten konustuguniu anlamaya calisioyorum

• Napıyorsunuz Neyin peşindesiniz siz anlamadım ama çok ilginç şeyler okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mose35

Napıyorsunuz Neyin peşindesiniz siz anlamadım ama çok ilginç şeyler okudum

Neyin kafasını yaşıyoruz biz bile bilmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

Orijinalden alıntı: mose35

Napıyorsunuz Neyin peşindesiniz siz anlamadım ama çok ilginç şeyler okudum

Neyin kafasını yaşıyoruz biz bile bilmiyoruz.

Onu bnde fark ettim
  • Bizim bi arkadaş vardı sürekli telefonla konuşuyordu. Birgün konuşurken aradım telefonu sessize almış meşgule atıp telefonu kapattı hemen ama hiç belli etmeden konuşmaya devam ediyor. Dedim telefonun kapalı nasıl konuşuyorsun. Diğer hattım takılı dedi. Telefonu elinden alıp ayağımı arkadaşın arkasına geçirdim Ne insanlar var ya...

• sanırım şizofrenık bir olgu olabilir cok saçma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Sevmediğim insanları görünce hep yaparım. Adamlar çıkıpta bir gün demedi ki "be mübarek bizi her gördüğünde niye telefonun çalıyor?" diye.

yanlız olmadığımı bilmek sevindirici. birde telefonu sessize almayı unutmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Sevmediğim insanları görünce hep yaparım. Adamlar çıkıpta bir gün demedi ki "be mübarek bizi her gördüğünde niye telefonun çalıyor?" diye.

yanlız olmadığımı bilmek sevindirici. birde telefonu sessize almayı unutmamak lazım.

Evet yakalanınca çok pis rezil olunur be.

• 2 saat sonra tekrar çıkıyorum, bakalım bugün hangi muhabbeti devam ettireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

ben dolmuşa bindim mi güzel kızlar var ise hava olsun diye kankama mesaj atarım mesaj atta duysunlar sevgilimiz yok ya güya var havası yaparım

Oyle yaparsan kızın konusucagı varsada konusmaz senle bunun sevgılısı var dıye. Yanlasmıyım?

• hiç yapmadım dışarda telefonla konuşmayı sevmiyorum
  • O dönme şeysini bende yapıyorum ya, hayır birde istemsiz oluyor. Sanki aniden yol değiştirince bir şey olacakmış gibi. Tam aklıma gelince yavaşlıyorum telefonu çıkarıp gelen kutusuna gidiyorum gelen mesajlara bakıp telefonu kapatıp geri dönüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.