Şimdi Ara

Dışarıda Ne Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak evden işe işten eve evden okula vs. hayatım bu sekilde gecti. Param olsa da dısarda napabilirim bilmiyorum var mı öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para falan yalan arkadaş edinin bu ne ot gibi yaşıyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Para falan yalan arkadaş edinin bu ne ot gibi yaşıyonuz

Kim benle arkadas olmak ister ki ağzım laf yapmaz, komik değilim samimi dost yok denecek kadar az hep cıkar üstüne kurulu arkadaslıklar edindim. Bir arkadasım haric o sagolsun hep yanımda oldu cocuklugumdan beri ama simdi baska sehirlerdeyiz

• evde oturmak > dışarı çıkmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahrazz

evde oturmak > dışarı çıkmak

Öneri gelmezse öyle olduğuna inanacağım :) Asosyal olmak daha zevkli mi yoksa

• 2017'nin en ilginçleri kategorisine aday konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep asosyallik belirtisi bir tane de olsa bir arkadaş edin o yeter zaten. Sevgili diyecem de ona baya bi level var daha önce arkadaşı halletmek lazım.

Can dostu bulmanaa gerek de yok kafa dengi olsun yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar iş yapar mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GhoryWarrior kullanıcısına yanıt
    Anladığım dilden konusuyon level falan nerde oturuyosun arkadas olalım

• Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Şuan Isparta :)

• Hocam evde tikilmak harbiden cezbedici geliyo disardan korktugunuz icin.Napicsm,ne ederim disarda ,cikicam da nolcak kaygisiyla cikmiyosunuz.

Ben de 4 sene once oyleydim okuldan eve battlefielda fifaya kosardim.Dis hayati unutmustum tamamen.Bi ara cikmaya basladim yeniden dogmus gibi oldum.O hayati ogrenmek, insanlarla zaman icinde iliskinin kuvvetlenmesi,dost kazigi ogrenmek,hayatta ilklerini tatmak,asla yapamam dediklerini,asla bana bakmaz dedigin kizla cikmak vs bunlari tattigin zaman oyun sadece evde cok sikilinca zaman gecirmek icin acacagin bir sey olacak.Harbi diyorum hayat disarida cikin yasayin gencsiniz valla uzuluyorum.Ayni yollardan gecmesem soylemezdim bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Hocam evde tikilmak harbiden cezbedici geliyo disardan korktugunuz icin.Napicsm,ne ederim disarda ,cikicam da nolcak kaygisiyla cikmiyosunuz.

Ben de 4 sene once oyleydim okuldan eve battlefielda fifaya kosardim.Dis hayati unutmustum tamamen.Bi ara cikmaya basladim yeniden dogmus gibi oldum.O hayati ogrenmek, insanlarla zaman icinde iliskinin kuvvetlenmesi,dost kazigi ogrenmek,hayatta ilklerini tatmak,asla yapamam dediklerini,asla bana bakmaz dedigin kizla cikmak vs bunlari tattigin zaman oyun sadece evde cok sikilinca zaman gecirmek icin acacagin bir sey olacak.Harbi diyorum hayat disarida cikin yasayin gencsiniz valla uzuluyorum.Ayni yollardan gecmesem soylemezdim bile.

Hocam katılıyorum ama ne yapayım hani söyle dısarda ne aktiviteler yapabilirim sinemeya gitmek, kafeye gitmek, spora gitmek var mı baska opsiyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Hocam evde tikilmak harbiden cezbedici geliyo disardan korktugunuz icin.Napicsm,ne ederim disarda ,cikicam da nolcak kaygisiyla cikmiyosunuz.

Hocam katılıyorum ama ne yapayım hani söyle dısarda ne aktiviteler yapabilirim sinemeya gitmek, kafeye gitmek, spora gitmek var mı baska opsiyon ?

Hocam bu opsiyonlarin yaninda milyon tane yapilacak sey var.

Arkadasin evinde icmek,disarida sabahlamak vs surekli biseyler cikiyo zaten zaman gectikce.Hani disariya cikmak evden cik kafeye otur muhabbet et eve don degil ki.

Mesela gecen arkadas ygs kursuna gitmis bi tane otele izmitte.Atladik otobuse yanina gittik gunubirlik donuste de otostop cektik mis gibi gun gecirdik.

Bi iki tane kafa arkadasin olunca her turlu aktivite bulunuyor zaten.Arkadas olmayinca sinema da spor da sikici.

Ki benim boyle anlattigima bakmayin hocam iki dk tekele sigaraya giderken bile birini ariyorum yalniz bir sey yapmayi hic sevmem.İlla biri olacak yanimda yoksa ciddi sikilirim.

Arkadas nasil yaparim derseniz de arkadas olayi mitoz bolunme gibidir ya.Siniftan biriyle tanisin kafa cocuklardan yakin olun zaten bi yerden sonra muhabbetiniz de guclenir.

Sizi gider okuldan biriyle tanistirir okuldaki seni cikista kafeye cagirir orada disaridan insanlarla tanisirsin.Sadece insanlara cekingen olma merhaba demekten muhabbete atlamaktan korkma.

Ses tonu cok onemli mesela kalabalik bi masada konuya dahil olmak istiyosaniz kisik sesle giremezsiniz olaya baskin bi ses tonuyla uygun bi zamanda girin kimse sizi bu niye atliyo ya muhabbete diye dislamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.