< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde sigara nasıl yapılır ?

-
-
Doğuya taşın hocam.
-
Yok doguya tasinacak para yok su ekonomide de acaba kacak tutunle winston kalitesini ve hafifligini yakalar miyiz ? Evde bira yapan biri vardi da ona sorsam adam sigaradan anlamiyor :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada nasil tutuncu yok be hocam. En basitinden kizilaya gidersin limonda hazir sarilisi da var, birkac cesit tutun de var. Konur ve karanfilden yukari ciksan oralarda da var. Kagit alip elde sarmaya usenirim dersen 200 lu makaron, makarona tutunu basacak alet ve tutun alirsin. 2 gunde 1 paket ictigim donemlerde 100 gram tutun aliyordum 2 haftadan fazla idare ediyordu
-
Limon pazarinda mi ? Kg su ne kadar ? 16 tl 20 dal sigara dan her turlu ekonomik oluyorsa iyi. Kagidi,tutunu ve filtresi vs. falanda isin icine girince 12-13 tl ye geliyorsa degmez. Piyasasini bilmiyorum antepte askerligi yaparken millet veriyordu ikram ediyordu hic sarmadim. Benim arkadas cevremde de yoktu kacak icen, hazir paket aliyorlardi.
Simdi de issiz kalinca cepten yiyorum anne babadan para istemek zor 22-28 inden sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 30 Ekim 2020; 17:58:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migLimon pazarinda mi ? Kg su ne kadar ? 16 tl 20 dal sigara dan her turlu ekonomik oluyorsa iyi. Kagidi,tutunu ve filtresi vs. falanda isin icine girince 12-13 tl ye geliyorsa degmez. Piyasasini bilmiyorum antepte askerligi yaparken millet veriyordu ikram ediyordu hic sarmadim. Benim arkadas cevremde de yoktu kacak icen, hazir paket aliyorlardi.
Simdi de issiz kalinca cepten yiyorum anne babadan para istemek zor 22-28 inden sonra.
evet yükseldeki limon bazaar. oradan hiç tütün almadım ama genel olarak kilosu 80 liradan başlar 160 liraya kadar çıkar. tabi bu dediğim açık tütünlerde, karelias gibi paketli tütünler daha pahalı ve az gramajlı olur.
makaron alacaksan şunun gibi sigara sarma makinesi alman lazım, ben birkaç yıl önce 6 liraya almıştım. şimdi 15-20 arası değişir diye tahmin ediyorum
makaron olarak şu tarz alacaksın, normal sigaranın tütünsüz hali. 200 lü ve kendinden filtresi var. ortalama 25 liraya alınır.
https://www.bahriefendi.com/makaron/calbor-makaron/
ben bayatlamasın diye hep 100 gramlık aldım, kilosu 120 lira tütün 12 liraya geldi. kabaca sigara başı 1 gram tütün kullanılıyor, 100 dal sigarada 12.5 makaron + 12 lira tütün = toplam 22.5 lira masrafı var. sigara başı 22.5 kuruş.
-
Anladim cok cok tesekkur ederim. Peki hazir kacak kapali paket sigara satiliyor mu ? Ben esse almistim 3 tl mi neydi yillar once simdi satmiyor.
Winston white 1.0 zifir gibi bi ayar yaklayabilirsem efsane olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 30 Ekim 2020; 20:19:58 >
winston white güzel mi ? bende hafif sigaracıyım marlboro touch gri içerim içtiğimde mesela blue içemem boğazımı tahriş eder balgam yapar ama gri bişe yapmıuo
Marlboro touch white içiyordum bi ara ama oda baş ağrıtıyodu rahatsız etti
Winston 80 cent idi Myanmar'da.Benim arkadaş alıp duruyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok guzeldir memnunum bende camel slender blue dan gectim. Filtreyle denedim 3. Ictigimde filtrede zifir birikiyor 1 paket anca kesiyor. Slender ince sarimlara gore hem uzun gidiyor hemde dumani bol.
En guzeli birakacan da su ulkede nasil birakacan ? Ozel hayatti,aileydi,gecim sikintisi ve is stresi derken kim pat diye birakiyor ???
0.1 demek istedin sanırım. 1.0 zifir Parliament Reserve 'de var o da sigara değil kömür zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migAnladim cok cok tesekkur ederim. Peki hazir kacak kapali paket sigara satiliyor mu ? Ben esse almistim 3 tl mi neydi yillar once simdi satmiyor.
Winston white 1.0 zifir gibi bi ayar yaklayabilirsem efsane olur :)
rica ederim, paketli kaçak sigaralar var ama alınacak sigara kent çift mentollü, captain black, djarum falansa değer kaçak almaya. ucuz olanlar ki pek sanmıyorum ucuz kaldığını 10 liradan başlar ve president ayarında olur. zifiri 0.1 olan west one var 11 liraya; camel white, camel soft içen birisine doyurucu gelmez ama benim bildiğim markette satılan bu hafiflikte en ucuz sigara
-
Puro al devam et bence haftada 1 yeterli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X