Şimdi Ara

Disc2phone programını bilgisayarıma yükleyemiyorum.acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün w810i aldım,ama telefonun kutusundan çıkan disc2phone programını bilgisayarıma yükleyemiyorum sürekli hata veriyor ne yapmam lazım lütfen bana yardımcı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iron_maiden_ -- 24 Mayıs 2007; 20:19:21 >

• Bende yükleyememiştimde SE'nin sitesinden indirdim şimdi sorunsuz kullanabiliyorum.
  • teşekkürler bende şimdi sony nin sitesinden indiriyorum umarım bir sorun çıkmaz birde cd de bulunan diğer programlar ne işe yarıyor onları yüklememi tavsiye eder misin
  • arkadaşım vista mı kullanıyorsun
  • PC Suite programı var kesinlikle yüklemelisin.
  • Windows xp kullanıyorum ama yine de hata veriyor yüklerken anlamadım gitti.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

arkadaşım vista mı kullanıyorsun
  • Yok ya se nun sitesinden indirdim kurulurken yine hata veriyor yine olmadı arkadaşlar başka önerisi olan var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bende yükleyememiştimde SE'nin sitesinden indirdim şimdi sorunsuz kullanabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse? İsterseniz ben hata kodunu da vereyim de belki bir faydası olur.Ben google dan bakıyorum ama bi çözüm bulamadım.Hata kodu :0x80070005
  • arkadaşım bende yükleyemedim ama kullanabiliyordum pc ye baglayıp telefonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron_maiden_

Yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse? İsterseniz ben hata kodunu da vereyim de belki bir faydası olur.Ben google dan bakıyorum ama bi çözüm bulamadım.Hata kodu :0x80070005

‘0x80070005’ ‘Access Denied’ anlamına geliyor. Yani yetkin yok. Administrator hesabıyla kurduğuna eminmisin?
  • Administrator hesabı ile nasıl kuracağım,daha doğrusu o nasıl oluyor arkadaşım biraz açıklayabilir misin? teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: voltran2007

quote:

Orjinalden alıntı: iron_maiden_

Yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse? İsterseniz ben hata kodunu da vereyim de belki bir faydası olur.Ben google dan bakıyorum ama bi çözüm bulamadım.Hata kodu :0x80070005

‘0x80070005’ ‘Access Denied’ anlamına geliyor. Yani yetkin yok. Administrator hesabıyla kurduğuna eminmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.