Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar 3k'ya gelmiş fark. Haydi Türkiye
  • POLISH yaklaşmış baya bastırın :D
  • Oylama için vpn ile alakalı önlem alınmaz ise her türlü oylama işi saçma olacak.
  • İstek listesine eklemediğiniz sürece oyların çok da büyük bir önemi olmayacak gibi duruyor. 22k oy 22k istek listesi varsa yapımcı hali hazırda çeviri grubu olan AiBell Game Localization ile iletişime geçer. Veya başka bağımsız bir grup bilemeyiz.

Şunu da atalım. İlk mesajda yoksa ekleyelim,

https://forum.donanimhaber.com/oyunlara-eklenen-turkce-altyazi-destekleri-hakkinda-bilgilendirme--141798508

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler canlı yayın yapan yayıncılara söyleyin siteyi bile çökertirler, az önce dost kayaoğlu link gönderdi site çöktü.
  • bu polonya o kadar nüfusuyla nasıl bu kadar bastırıyor ya?

şaibe var seçimlerde. oylar yeniden sayılsın, fark türkiye lehine artacaktır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Beyler canlı yayın yapan yayıncılara söyleyin siteyi bile çökertirler, az önce dost kayaoğlu link gönderdi site çöktü.
    oy verecektim giremiyorum
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Sadece Polonya olarak düşünmeyin hocam. Avrupa'ya çok dağılmış durumda Polonyalılar. Herkesin mutlaka bir Polonyalı arkadaşı, komşusu var.
  • Bu iş uzadıkça şaibe artar. Misal forumdan bir arkadaş kullandığı VPN'ler ile siteye giriş yaptığında hep Polonya'ya oy atıldığını söylemişti. Bunun üzerine ben de mobil veriyi kapa aç yapıp tekrar tekrar oy veriyorum. Uzatmanın alemi yok, bu oyunu Türkçe istiyoruz işte. Ben aldığım hiçbir oyunu istek listeme atmıyorum ki. Öyle bir alışkanlığım olmadı. Ha şimdi madem ise yarıyor diyorlar, ekledim. Birşey de kolay olsun şu ülkede yaşarken. Oyunu Türkçe oynamak için bile challenge yapıyoruz. Polonyalılar da bir oyunu kendi dilinde oynamasın anasını satayım.

• Fark 4k arkadaşlar twitter ı aktif kullanan çok takipçisi olan veya böyle birini tanıyan varsa lütfen sosyal medyadan paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Mayıs 2020; 19:44:31 >
  • asıl saçma olan zaten bunu toplulukta ki gönüllü kişiler yapacakmış. yani para ödemeyecekler kimseye.

e o zaman ne diye uğraştırıyorsun milleti bırak çevirsinler işte
  • Bu olay ne zaman bitecek. Ulan bir dil ekleyecekler ne cektirdiler be:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse baya komik Ukrayna bizimle daşdaş geçiyor neyi düzgün ki oyunu düzgün olsun
  • Can Sungur 🔥🚀💫 #KalkGeltwitter
    Can Sungur 🔥🚀💫 #KalkGel
    https://twitter.com/csnaber/status/1260159425748373504
    Kutlama yapabiliriz artık. CS'den gelecek çeviri basit olmayacaktır. Mini serisi bile var izlemenizi öneririm.

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    cs ile iletişime geçmişler bile sanırım çok iyi haber, anketi kapatsalar da başlansa çeviriye

• Polonyalı kardeşler pes etmiş mi
    yoksa iftardan sonrayı mı bekliyor :)

• Impakt kullanıcısına yanıt
    hocam haklı olabilirsiniz ama ben bunu bu anketten bağımsız olarak, uzun vadede zararımıza olur diye söyledim. mesela bundan birinci çıkıp da dilimizin eklenmesi sonrası satışlar belli olunca, aynı yola başvuracak atıyorum ac: valhalla dikkate almaz bizi böyle bir ankette. ki o oyunu bundan daha fazla kişinin alacağı garanti olsa bile ülkemizde.
    neyse, bakalım neler olur.
  • oyun uzun zamandır istek listemde . Türkçe olsaydı zaten almış olurdum. bastırın yiğitlerimm
  • Bu oyunu konsolda Türkçe oynamayı, o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Gönüllü çeviri olucaksa eğer Aibell umarım işe el atar.

• Fark kapanmış neredeyse.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.