Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

Benim anlamadığım, bu oylamanın süresi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 13 Mayıs 2020; 15:9:29 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Iyi iyi. Parasi olanda gazeteye filan reklam verse tamamdir bu iş 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Benim anlamadığım, bu oylamanın süresi yok mu?
    sonunda.

sosyal medyalar üzerinde baya bir takipçileri var. inşallah oradan da paylaşırlar.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İnşallah bakalım. Webtekno bu tarz konularda yardımcı oluyor sağolsun. Bunda da bütün sosyal medyalarda paylaşırlar elbet

• Herkes kendi sosyal medyasında paylaşsa yeterli aslında

• Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

R10'a da konu açtım.Umarım faydası olur.
  • 2.5k'ya kadar düştü fark.
  • Allahın polonyalıları bizi geçiyor. yok mu şöyle sosyal medya fenomeni filan tanıyan bi el atsın. Giresunlu bi troll vardı ona söylerim bak :))
    bu çocuk polonyalı olsaydı oy verirdiniz ama bu çocuk Türk :))
  • Hem bilgisayar üzerinden hem de cep telefonundan ayrı ayrı oy kullanabilirsiniz. Lehçe, türkçeye göre oyun yerelleştirmede daha değerlidir ve oyun geliştirmede de büyük söz sahibi bir ülkedir. 2. olmamız bile bence büyük bir başarı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 13 Mayıs 2020; 15:49:36 >
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt
    bende olmuyor o dediğin nedense

• Bilgisayardan oy verdikten sonra cepten mobil interneti açarak oy kullandım, oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadoweyes -- 13 Mayıs 2020; 16:3:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Polonyalılar bu hızla giderlerse bizi geçecekler yayın yayabildiğiniz kadar.
  • Polonya bastırıyor fark 2bin haydi beyler !!!!!!!

Polonya bi zahmet İngilizce oynasın
  • Webtekno paylaşımı yapmış. Teşekkür ederiz.

• Şimdi bir yerde paylaşılır yine fark atılır bırakalım yaklaşsınlar 83milyon yaa şşşş

• Beyler 100 bine kadar durmak yok.
  • Bende bu oyunu oynamayı çok istiyorum fakat dili çok detaylı ve ağır diye çekiniyordum , umarım çabalarımız sonuç bulur bilgilendirme ve konu için teşekkürler
  • oy verdim. bu oyunu türkçe oynamayı da çok istiyorum fakat oyunu almayacak olan insanların, sırf yarış mantığıyla bu ankete katılması hem etik değil hem de gelecekte bu tarz anketlerin yapılmasını ve dikkate alınmamızı olumsuz etkileyecek.
    50 bin oyla kazandık diyelim, adamlar da iyi niyetle türkçe ekledi oy verenlerin üçte ikisi alır hiç değilse diye. sonuç ne olacak? toplamda 3-5 bin kişi mi alacak?

dediğim gibi, oyun keşke türkçe olsa da daha rahat oynayabilsek ama bu şekilde bir strateji uzun vadede bizlerin zararına diye düşünüyorum.
  • Merhaba. Polonyada yaklaşık yarım yıl yaşadım. Ekonomi olarak diğer AB ülkeleri gibi stabil değiller, 1 usd 4.20 zloty, 1 eur 4.6 zloty bizim gibi elektronikleri ve daha bir çok şeyi başka ülkelerden alıyorlar(genellikle Almanyadan alıyorlar.) insanlarının tutumu da bizim insanımıza benziyor. Yani yaptığınız eleştiri mantıklı ama rakip de bizden çok farklı değil.

• Oy verdim tr dil gelirse alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.