Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

browsec eklentisini chrome'a ekleyin.
    Sonra her oy verişinizde sitenin çerezlerini sol üstteki url kısmından silin
    browsec'in konumunu başka yere ayarlayın sayfayı yenileyin ve oy verin.

Böylece kişi başı en az 10 oy toplayabilirsiniz.
  • İstek Listesinin önemini bir kez daha görmüş olduk. Alacağınız veyahut ileride almayı planladığınız oyunları istek listesine eklemek o oyunun yerelleşmesi için bir fırsat demek. Güzel. Oyumu da kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

taktik veriyorum:

browsec eklentisini chrome'a ekleyin.
    Sonra her oy verişinizde sitenin çerezlerini sol üstteki url kısmından silin
    browsec'in konumunu başka yere ayarlayın sayfayı yenileyin ve oy verin.

Böylece kişi başı en az 10 oy toplayabilirsiniz.
    Bu tarz saçmalıklara gerek yok.
  • @Zeytinburnu 85 mesajını aldım güzel ve anlaşılır bir Disco Elysium için bende türkçe çeviri diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqlotkobo -- 12 Mayıs 2020; 2:2:3 >
  • Oyunun diliyle ilgilenmiyorum ama Türkçe de niye olmasın oy vereyim dedim, fakat şu anda Kore dili görünüyor birinci? Türkçe listede bile yok? Birisi gösterebilir mi yanlış sayfayı mı açtım ben?

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!
  • Ares0027 A kullanıcısına yanıt
    Linke girince sol yukarda vote sekmesi var ordan verebilirsiniz
    Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqlotkobo -- 12 Mayıs 2020; 2:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares0027

Oyunun diliyle ilgilenmiyorum ama Türkçe de niye olmasın oy vereyim dedim, fakat şu anda Kore dili görünüyor birinci? Türkçe listede bile yok? Birisi gösterebilir mi yanlış sayfayı mı açtım ben?

Alt tarafta asıl oylama, onlar şuan çevrilmekte olan diller.

• Yaşım 30. Ne 10 yıllık patates laptop donanımım ne de zamanım izin vermeyecek bu oyunu oynamama muhtemelen ama oynayabileceklere faydam olsun. Oy verdim konuyu öne çıkardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kurulan bir ekip olarak böyle bir konumuz mevcuttu.
    https://forum.donanimhaber.com/disco-elysium-cevirisi-icin-teknik-konularda-yardim-edebilecek-kisi-ler-araniyor--143059744

Çeviriyi yapmak isteyen gönüllü bir ekiptik ama ne yazık ki dil dosyalarındaki erişim zorluğu nedeniyle bu çeviriye bir türlü başlayamadık. Firmayla irtibata geçtik ve bilgi talep ettik sanırım bizim gibi birçok kişi bu konuda diretince tek tek dönmek yerine böyle bir açıklamaya giriştiler ve iyi de oldu.

Çeviriyi yapamamak elbette hevesli olan bizleri üzdü fakat resmi dil desteği çok önemli bir şeydir. Polonya'daki oyuncu topluluğu zamanında iyi bir etkileşim kurarak kendilerini büyük oyun firmalarına kanıtladığından ötürü birçok oyunda dil seçeneklerinde lehçeyi görebilirsiniz. Polonya'nın resmi nüfusu en son 38 milyon civarındaydı. Ve bu kadar bilinirliği olan bir topluluğa karşı bu ankette iki kattan fazla fark atmışız. Bu durumu koruyabilirsek bir farkındalık oluşacaktır. Bu yüzden konuyu öne çıkarabilirsek sadece Donanımhaber trafiğinden gelen misafir kullancıların dahi ankete katılmasıyla bile bu ezici üstünlüğü koruyabiliriz.

Lütfen bu oylamayı farklı yöntemlerle sabote etmeyelim. Daha fazla oy için mevcut potansiyelimiz yeterlidir. Eğer en ufak bir müdaheleyi fark ederlerse Türkçe dilindeki tüm oyları geçersiz sayarlar.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-693F10094 -- 12 Mayıs 2020; 2:46:49 >

• Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

• Konu hakkında firmaya başvuru yapabilirsiniz. Anket sayfasına bakarsanız çeviriler community esaslı başvuru yapanların yeterliliklerine göre seçiliyor.

• TackleBarry kullanıcısına yanıt
    kim varsa ulaşmıssın helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyladım ve Steam ana konusunda paylaşıyorum.
  • YildirimBuyucusu kullanıcısına yanıt
    aynen öyleymiş :D teşekkür ederim
  • abanın yayın her yere herkes oylasın
  • oyun olur da Türkçe dil seçeneğine kavuşursa, burada gösterdiğiniz çabayı satın almak içinde gösterin lütfen. indirimle zaten sürekli 45 TL civarına düşüyor.
  • Oyunun Türkçeye çevrileceğini kesinleşirse hemen şimdi satın alırım. Mükemmel bir oyun. Lütfen konuyu paylaşalım.
  • Dostum konuna Assassin's Creed: Valhalla TÜRKÇE OLSUN kampanyasını da eklermisin.https://forum.donanimhaber.com/assassin-s-creed-valhalla-turkce-olsun-kampanyasi--143334556#143389511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 12 Mayıs 2020; 4:56:59 >
  • Oyumuzu kullandık.

Platform türü mü diyorlardı bu oyunlar için bilmiyorum ama güzel duruyor. Türkçe olsun listeye ekleyelim.

• Destek verdik. Kabul edildiği taktirde en az 1 yılı vardır diye tahmin ediyorum çevirisinin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.