Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlıyor olsam bile o kadar İngilizceyi okumak üşendirdiği için Türkçe gelirse bastırır parasını alırım. Keşke altına yorum atılsa da, Türkçe yaparsanız orijinal alacağız desek. 7k+ çok acayip bir rakam çünkü.
  • iyi hoş türkiye pazarı diyosunuz da tam tersi şurda 7000 oy verenden 70 kişi alır oyunu. 3. sırada japanesede 1600 oy verenden 1000i alır. pazarı hesaba katıyolar mı direk 1. çıkanı çevirecekler mi acaba
  • Hazır indirimde iken satın almayın çünkü firmalar yatırım yaparken satın alanları oyun çıktıktan sonra zaten cepte olarak görüyor, istek listesine atın o daha önemli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olacak galiba verdik oyumuzu.
  • Bu oyunu bilmiyorum ps4 kullanıcısıyım ama oyumu verdim.

• Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

• Oyunu steamde istek listenize ekleyin satın almayın. Oyuna Türkçe desteği çıktıktan sonra satın alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Arkadaşlar yüzümüzü yere düşürmeyin fark iki katına çıkmalı hücummmmm....
    bordo klavyelelikte üstümüze yok, ha gayret
  • Destek

• İnşallah kazanırız.
  • Bu kdr turk var talep var, adamlar hala oyunlara tr eklemek yerine 10 kisinin aldigi hindi, arap ulkelerinin dillerini falan cikariyor. (Buyuk firmalar icin soyluyorum)

• Nasıl becerdiniz siteye giriş bile yapılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 12 Mayıs 2020; 12:28:8 >
  • Hemen oyumu verdim. Müthiş farkındalık emeği geçenlere teşekkürler.
  • Güncel. Topluluğa değer veren geliştiricileri ve bağımsız geliştiricileri seviyorum 😘 İstek listemdeydi, ilgimi çekiyordu ama ingilizce bilmediğimden almak istemedim. Türkçe gelirse direk satın alıyorum. Bize değer vereni biz de değer veririz.

• valla ingilizce olmasına okadar üşenmiştim ama 9k oy olmuş arkamızda yine polonyalılar 4k
  • az yavaş girin daa açlmıyo site

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satın almaya gelince okadar kişi alıcakmı işte ondan emin değilim korsan indirmeseler bari :D
  • Oyun baştan Türkçe çıksaydı emin olun Türkiyede sadık bir kitle kazanırdı. Hele de yılın rpg oyununu almış bir oyundan söz ediyoruz. Sonuçta Türkiyede adam 61 birime güncel oyun görünce şaşırıyor ve ne olduğundan bağımsız olarak bile alabiliyor. 61 tl bugün kağıttan daha değersiz olduğu için insanlar bu parayı ödemekte beis görmüyor. Nasılsa alım gücü yerlerde, başka bir harcamam eğlencem de yok deyip eline geçen parayı da oyuna verebilen hatırı sayılır bir kitle var benim kişisel gözlemledim. Zaten bence Türkçe artık bir standart olmalı bu tarz nispeten küçük çaplı oyunlarda ancak adamlar Türkiyenin durumunu bilmiyor tabii nereden bilsinler. Bizi hala Arap bozması deveye binen adamlar olarak canlandırıyorlar kafalarında.
  • Harika bir oyun ingilizcem ne kdr iyi olursa olsun agir bir yapim zorluyor destek

• Şöyle herkes birleşince ne güzel oluyor. Umarım diğer şirketlerde böyle bir politika izler veya şu anketi görür de yüzleri kızarır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.