Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam istek listenize ekleyin orda kalsın. Bu çok önemli onu da unutmayın. İndirimleri dahi etkiliyor istek listesinde durması. 👏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeminle gözlerim dolacak shdgsgsgs harika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar oynamasamda oy verdim hocam belki ileride oynarim. Bazi oyunlar türkçe çok güzel oluyor crysis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende verdim oyu,hadi hayırlısı bakalım.
  • bu oylamanın bir süresi yok mu?
  • 2 tane oy verdim
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz şeyleri tespit edebiliyorlar mı usulsüz oylama sayıp iptal etmesinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mxsr

Bu tarz şeyleri tespit edebiliyorlar mı usulsüz oylama sayıp iptal etmesinler?
    Arkadaşlar herkes kendi oyunu verip bıraksın, sonra yukarıdaki arkadaşın dediği gibi aynı yerden çoklu miktarda oy verildiği anlaşılırsa, oylamayı manipüle edildi sanıp çıkartabilirler listeden. Alengirli işlere gerek yok zaten oldukça öndeyiz şu an.
  • Türk oyları onbini bulmuş. Oylamada en yakın rakibe ise beşbin oy fark atmışız. Önemli olan onbin, yirmibin oy değil önemli olan bu oy veren onbinlerce kişinin oyunu orijinal alıp almayacağı. En çok bunu merak ediyorum asıl icraat bu olacak. Benim düşüncem çoğunluğun korsan indireceği yönündedir umarım yanılırım. Yapımcı şirkette toplam oy oranı ile kaç kişinin oyunu orijinal aldığını inceleyecektir ve bu sonuç ileri ki projelerinde tr dil desteği getirmede belirleyici olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Türk oyları onbini bulmuş. Oylamada en yakın rakibe ise beşbin oy fark atmışız. Önemli olan onbin, yirmibin oy değil önemli olan bu oy veren onbinlerce kişinin oyunu orijinal alıp almayacağı. En çok bunu merak ediyorum asıl icraat bu olacak. Benim düşüncem çoğunluğun korsan indireceği yönündedir umarım yanılırım. Yapımcı şirkette toplam oy oranı ile kaç kişinin oyunu orijinal aldığını inceleyecektir ve bu sonuç ileri ki projelerinde tr dil desteği getirmede belirleyici olacaktır.
    Şirketler oyunun pazar potansiyelini oyunun çeşitli platformlardan ne kadar çok istek listesine alındığına bakarak öngörüyor.(Tabii yalnızca bu değil.) Bu anket ne kadar insanın oyunu Türkçe görmek istediğine dair yalnızca bir gösterge. Türkiye'nin %80'i yalnızca Türkçe konuşuyor ayrıca 32 milyon kişi de 'Gamer' kategorisi altında, oyunlara Türkçe eklemek şirketlerin lehine olan bir durum yani. Şayet bu oyuna Türkçe eklenirse, satışlarda aşırı bir etkisi olmasa bile yine de kısmi bir artış gözlenebilir.

Ha ilerleyen oyunlar da dediğiniz gibi bir karar verirlerse de en azından dilimizi ön plana çıkarmayı biliyoruz deriz, bu da bir şey sonuçta.

• Bu oyun dil desteğini sonuna kadar hak ediyor.Oyumuzu verdik , heyecanla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler rehavete kapılmak yok. polonyalılar ile aramızda ki fark sabah daha fazlaydı. adamlar 5 bine kadar indirmişler farkı. son darbeyi de vuralım şunların kafalarına. hadi klavyelerinize kuvvet.

https://internationale.zaumstudio.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Mayıs 2020; 16:20:44 >
  • Oy verdim Türkçe dil her oyunda olmalı

• en yakın rakibe 5k fark atmisiz.
    helal olsun

• ana dilde oynamak gibisi yok yapışın. ne zaman bitiyor bu arada?
  • Ben de oy verdim, merak ettiğim bir oyundu.
  • Oy verdim.
  • Oy verdim ama bu anket bile cahilliğimizin aynası gibi geldi bana en yakın oy alanın 2 katından fazla oylanmış Türkçe gerçekten dil bilmiyoruz ya da anketin daha da yaygınlaşmasını sağladık.

• Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var yapım aşamasında olan fransızca almanca gibi diller de var onlarında canhilliğinin aynası mı acaba bu durum? Dünyada tek bir dil varmış gibi ingilizce olsun sadece o zaman. En kral ingilizceyide bilsem ana dilimde oynamak her zaman daha zevklidir çoğu kişinin de böyle düşündüğüne inanıyorum. Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

Bu resmi eklemek için gelmiştim tek mesajda halledeyim hepsini bari

• eminkkara kullanıcısına yanıt
    Oranlara bakıldığı zaman aynı nüfusa sahip ülkeler arasında 1.1 kat fark var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.