Şimdi Ara

disconnect Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun başlayana kadar hiç bir lag vs olmadan gayet sorunsuz oynuyordum. Uçarak bir yere yolculuk yaptım. İlk başta bineğim bugda kaldı sandım tıklıyordum lakin sadece el hareketi yapıyor ama binmiyordu. Sonra düştüm zaten. Şimdi hiç bir realmda oyna giriş yapamıyorum. Yükleme ekranı %85/90 arası bellirli bir noktada kalıyor ve hoopp disconnect hatası alıyorum. wow bilgim sıfıra yakın olsa da oyun bilgim hiç yok değil. İnternette araştırdım addonların hepsini kaldırdım cache, interface ve wtf dosyalarını sildim. Bağlantımda zaten sorun yok. Daha da bir şey bulamadım. Delirmek üzereyim. ha şunu da belirteyim orjinal oyundayım. çakma server falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minako Ken -- 10 Ağustos 2013; 8:38:46 >

• Şuan bir sorun olmadan girdim. Adamlar da duyuru yapmışlar genel soruna denk gelmişim. Şans işte. Başka yaşayan arkadaş varsa belirtelim buradan sorun oyundan kaynaklıymış.
  • Ya o değilde ben şöyle 1 haftadır falan çok fazla dc yiyorum, mesela 1 saatte 3-4 kere dc yiyorum en kötü, internetim fiber superonline, acaba başka yaşayan var mı bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Ya o değilde ben şöyle 1 haftadır falan çok fazla dc yiyorum, mesela 1 saatte 3-4 kere dc yiyorum en kötü, internetim fiber superonline, acaba başka yaşayan var mı bunu?

Benimde superonline fiber ve bende latency, dc problemleri yaşıyorum
  • Ttnet'ten onay almadım, gerçi artık gerek de duymuyorum bu durumlarda. Yurtdışı çkışlarında belirgin bir sıkıntı var son 1 haftadır, sadece oyun sunucuları değil; dizi-film vs. ile torrent download da yurtdışı sunucu bağlantısı varsa sorun oluyor. Bayramda ben pek girmedim oyuna ama kalabalık sunucularda sorun yaşayanlar da olmuş. Dün gece ve bu sabah oyuna girdiğimde pek sıkıntı yaşamadım, belki düzelmeye başlamıştır.
    Farklı Dns / proxy Ip kullanımları sorun yaratabilir.
    Her şey normal ama yine yüklenme ekranında donma ve dc oluyorsa, repair hatta reinstall sorunun çözümüne yardımcı olabilir.
    Dos komutlarından haberdarsanız veya araştırıp kullanabilirim derseniz, sunucu Ip'lerine ping yollayabilir ya da traceroute kontrolü yapabilirsiniz. Bu şekilde sorunun nerede olduğunu da görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Ya o değilde ben şöyle 1 haftadır falan çok fazla dc yiyorum, mesela 1 saatte 3-4 kere dc yiyorum en kötü, internetim fiber superonline, acaba başka yaşayan var mı bunu?

Benimde superonline fiber ve bende latency, dc problemleri yaşıyorum

Bende de var birkaç gündür ama oyuna fazla girmediğim için etkisini hissetmedim. Nedenini bilemiyorum tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    ping sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.