Suçu işleyene bir şey yapma ama kapadım, yasakladım tüm sorumlar bitti he tamam.. Bu malum gruplar 2 tık ile tarayıcı üstünden, vpn ile yada farklı farklı sohbet programlarına geçince hepsine tek tek yasak koy koy bitmez. Belki telefon üstünden bu işleri yapacaklar, hadi sıkıysa gsm operatörlere yasak getir.... ya bu işin sonu yok olamaz. İLK ÖNCE SUÇLUYA GEREKEN CEZAYI VER. Saçma sapan ülke olduk ha, yurt dışında yaşasam belgesel kanalı izler gibi izler güler geçerdim.. |
Discord'a erişim engeli geldi: İşte detaylar (2. sayfa)
-
-
Suçlular yakalansa daha iyi olmaz mı? Sokaklarda tehlikeli bundan sonra sokaklar mı yasaklanacak o zaman?
-
Yargının düzelmesini beklicez demek
Valla ben bekliyorum 8 yıldır mahkemeyi
Bi 8 yılda discord kapalı bekleriz artık
Paşalarımız yargıyı oturtur belki
Yargı oturana kadar mahkemeleri de kapatalım en azından boşa beklemeyiz
Discord olayının başlangıcı olan elemanının yediği haltların bir kısmını yazdım diye konu niye dağıldı anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 9 Ekim 2024; 3:59:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ülkelerle aynı kafaya geleceğine hiçbir birliğe girme tek tabanca takıl daha iyi. Hepsinin halkı mutsuz, güçlü tek adam rejimi var ve yasakçı.
Nükleer ve askeri gücü olması onları yaşamak için iyi bir ülke yapmıyor. Öte yandan düşününce bizim de bu rejimle yerimiz onların yanı gibi.
-
Mahkemeler kapatılsın, zamanında kötü niyetli fetö örgütünden adamlar sızdı içine. Discordun kapanması ile aynı mantık :)
-
La ollum git ötede oyna, terliyken su içme, taşa başa oturma bide yat zibar sidik yarıştırma 🤤
Oynuyordum zaten 2 saat önce
Reisi cumhur hazretleri uygun görmemiş ama siz nasıl uygun gördünüz bilemiyoruz tabi
Kapatmak çözüm değil.
Tek çare bu iğrenç,aşağılık,şeytandan türemiş çocuk yaşta ama çocuk denemeyecek bu olayların baş rollerindeki veletleri toplayıp yok etmek.
Sokak köpekleri için nasıl uyutulma seçeneği çıkartıldıysa bunların da zerre farkı yok. Bunlar köpekten daha tehlikeli.
13-15 yaşında kedi kesen, şantaj yapan,küçücük kızların vücudu peşinde koşan,Allah’a kitaba, anaya,bayrağa her şeye küfür eden varlıkların yaşama hakkı olmamalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çalıştığım yabancı şirkette dünyanın farklı yerlerinden bir sürü insan ile discord ile haberleşiyorduk, sağolsunlar rezil olduk gene, kapatın interneti toptan çözülsn bu iş
-
Whatsapp'ı da engellemezlerse adam değiller, sonuçta orada da millet grup kurup kim bilir neler konuşuyor.
-
Darısı tiktok lağamının başına.
-
şimdi giremiyorsunuz ağlamaya başlayabilirsiniz ama ben giriyorum discord arkadaşlarımada öğrettim yolunu boş boş yazmaktan bıkmadınız yasak iyi birşey olsaydı Yüce Allah İnsanları Özgür bırakmazdı tek insan modeli yaratırdı O kadar peygamber göndermezdi tek devlet tek millet tek bayrak tek din saçmalığını yapardı erdoğana oy verenler ve fanatik tutanlar şeytana hizmet ediyolar farkında değiller :D vede hepiniz erdoğanla birlikte cehenneme gideceksiniz seçiminizi yaptınız ve bunu Yüce Allah affetmiycek nedeni kul hakkı yemeniz direk Cehenemdesiniz Kuranda ve Hadislerde yazıyor tek yol bilet çünkü hadislerdeki islam süfyanı erdoğan açın okuyun biraz o kadar uyarmış peygamber efendimiz SAV İslamın İ sini bilmiyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 9 Ekim 2024; 6:11:38 >
-
gıcıklık olsun diye dns ile girdim vpnde değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 9 Ekim 2024; 5:53:36 >
-
öyle keyfi saglikli sorunsuz köpekler uyutulmadi uyutulma haberleri genelde denizle sınırı olan ege akdeniz illerinden geliyor nedense.o konunun bununla ne alakası var onu anlamadım.bende istemiyorum discord kapansın fakat çok iş dönüyor belki denk gelmediniz çok fazla karanlık işler yapılıyor.
-
Sorun kapatmak mıdır ya? Gerçekten çok üzücü! güçlü, sağlam bir ekip kurup, bu suçluların peşine düşülmesi gerekiyordu, çünkü onlar hala orada, suç işlemeye başka platrofm üzerinden devam edecekler.
-
Bazen anlamıyorum, bir insan her şeye mi muhalefet olur. Yapılan iyi veya kötü fark etmez, bazı kesim için hep kötüdür. Nasıl yaşıyorsunuz siz. Sizden olunca her doğrusu doğru , her yanlışı doğru. Ama sizden değilse her doğrusu yanlış, her yanlışı zaten yanlış.
-
Kanka, "akılları" kelimesinden sonra virgül koyarmısın lütfen 😂 3. okumamda anladım ne anlatmak istediğini 😁😁😁
Kardeşim DH de zararlı DH kapatılsın. İnternet de zararlı komple kapatılsın kimse girmesin. Yollarda da insanlar trafik kazalarından ölüyor veya trafikte kavga edip birbirini öldürüyor. Yollar da kapatılsın araçlar da yasaklansın. Bıçak vs yasaklansın, evlerdeki bıçaklar toplatılsın insanlar cinnet geçirip karısını çocuğunu filan kesip doğruyor. Binalar yasaklansın, binada oturmak yasaklansın deprem olunca insanlar altında kalıp ölüyor. Cep telefonları hatta her türlü iletişim aracı komple yasaklansın, teröristler, katiller dolandırıcılar bu iletişim araçlarını kullanıp suç işliyor. Daha yasaklanması gereken tonla şey sayabilirim. Ne de olsa aynı mantık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Ekim 2024; 17:57:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoluğu çocuğu olan aileler için güzel, oyun bağımlısı çocuk ve türevleri için ( istisnai iş vb. durumlar dışında ) kötü haber…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X