Şimdi Ara

Discord'a erişim engeli geldi: İşte detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
9.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İran olma yolunda ilerliyoruz. Paşalarımız kafasına göre bir şeyleri yasaklıyor. Demiyorlar suçluları bulup içeri tıkalım. Mevcut suçluyu da salıyorlar daha çok suç işlesin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet yerinde ve doğru karar. Üç beş kişi oyun oynayacak, gizli iş cevirecek diye çocuklar heba mi olsun. Bir çocuk bile kurtulsa yeter. Lağım çukuru kapanmadikca içine düşen çok olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapatınca ne oluyor orada paylaşım yapanlar düzeliyor mu? Hata ettik deyip değişiyorlar mı? Değişmiyor düzelmiyorlar. Discord’dan yayın yapmaz da gider başka platformdan yapar.. Tüm siteleri kapatmak çözüm olacak mı?

• Kusura bakmayın da Discord kullanım amacının dışına çıkmış bir uygulama. Tam olarak neyi ve hangi kesimi hedefliyor belli değil. İlk defa bir erişim engelini destekliyorum.

• Discord, hedef kitlesi oyuncu ve klanlar olan bir uygulama, iş buralara kadar düştüyse ciddi sıkıntılarımız var demektir.

Bundan sonra kimseye bildiğim faydalı şeyleri önermeyeceğim, sizede tavsiyem böyle yapın yani hiçbirşeyi popüleştirmeyin.

Sonuçta burada popüleritesi artan şeylere ya vergi gelir yada suistimal görür ve engellenir.
    Bu topluluğun insanlarına diyecek söz bile yok en iyisi öğrenemesinler.

Adam açık kaynak projelerinizi toplulukla geliştirin diye github kurmuş, bizim 50000iq kendini çok zeki zanneden youtubdan videolardan görmüş eleman gidiyor buraya yasa dışı veri yüklüyor. Bu adam bunu yapmayı öğrenememeli artık. Site yine farkındada anında kaldırıyorda buradan bari mahrum kalmadık.
    Adam gitmiş aranızda kod falan paylaşırsınız diye pastebini kurmuş bizim siyasetle kafayı bozmuş troll gidip yasa dışı mail listesi yapıştırıyor siteye, sonuç, yine yasak.

Özellikle yazılım ve programcılara söylüyorum güzel kardeşim öğretmeyin kimseye, suistimal ederler, kendin bil, bilenlede kullan. bak 3 tane çapulcu yüzünden neler neler yasaklanıyor.

Şunuda söyleyim aralarında minecraftı korkunç bir oyun olarak tanıtanlarında olduğu zihniyete zaten birşey anlatamazsınız.

En iyisi mi, paylaşmayın bilginizin değeri olsun.
    Kısaltıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 9 Ekim 2024; 08:34:56 >

• Doğru karar. Rusya’da yasakladı discord denilen şer uygulamasını. Normal vatandaşın hiçbir kaybı yok.

• SANAYASAK BANAYASAL

• Ben bunun nihai çözüm değil de birbirini sadece discird üzerinde tanıyan anonim cinsel çetelerin kısa süreli dagitilma operasyonu olduğunu düşünüyorum. Kısa süre aralığında doğru karar uzun süreçte ise açılması gerekir.

• selcuk6688 S kullanıcısına yanıt

Cimere ekran görüntüsünü kaydettim. Sövmek için yer arıyorsunuz.

• PUHAHAHA ÇÖZÜME GEL

• Sorunlu kisiler AKP in istedigi ve gerceklestirdigi tum kurum ve yapilara girsinler ve AKP oralari da kapasin yani AKP sistematik olarak ortadan kaldirilmis olur. Kendi silahlariyla vurulmus olurlar ...

ImamHatip Liseleri bu yonde iyi is cikariyor! ...

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Konunun Akp ile ne alakası var arkadaşım! Her şeyi bir yere bağlama hastalığını biraksaniz ne güzel olur.

• Ömrümde hiç kullanmadığım bir platform, zararlı mı değil mi, kapatılması gerekli mi değil mi bilemem ama şu kadarını bilecek kadar hayat tecrübem oldu; suça meyilli insanların bir tanesi bile "Discord'a erişim engellendi, artık aklı başında, dürüst bir vatandaş olayım bari" demeyecek kendi gibi olanlarla bir araya gelme ihtiyacı varsa da yeni bir strateji geliştirerek amaçlarına devam edecekler.
    Her gün bir internet sitesine erişimi engellemek yerine, polisin yakaladığı suçluyu mahkeme tutuksuz yargılamak üzere salmasa, kadın katilleri 20 seneden az yatmasa, psikolojik sorunları başkasına zarar vermeye meyilli olanlar rehabilite merkezlerinde kontrol altında tutulsa, ne idüğü belirsiz göçmenler ülkeye sokulmasa.. acaba can güvenliğimiz daha iyi korunmuş olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsahin -- 9 Ekim 2024; 08:30:06 >
  • Doabear kullanıcısına yanıt
    Şahsen yasağı eleştirmeme rağmen argümanlarının saçma olduğunu düşünüyorum. Şu özgürlük safsatalarini bırakın. Bir sosyal medya yasağı gelince ülke Kuzey Kore olmuyor. Senin üç beş kişi dediğin dangalakları her saniye devlet mi kontrol edecek yoksa platformun kendisi mi? Discord ne? Oyun sohbet grubu? Burada ifşacılarin, sapiklarin ne olduğu belli olmayan tiplerin ne işi var? Bunun engellemesi gereken discorda laf eden yok. Bugün PlayStation ya da Xbox da oyun oynarken git birine küfür et. Saniyesinde ban atıyor firma. Kötü ekonomi yüzünden iki kuruş ucuza oyun almaya kalksan tak sony bey ban atıyor. Burada da bağırıyor musunuz özgürlük nerede diye? Hayır. İşte discord da aynısını yapacak denetleyecek. Ha yasaklama bence de yanlış. İşin köküne gideceğine yasak getirmek ben işi çözemedim idare edin demektir. Git önce platformu uyar. Bu hesapları istiyorum de. Yoksa yasaklanması dünyanın sonu falan değil. Daha dün Rusya'da yasakladı ne oldu Rusya mı bitti? Şu heveslendiginiz Amerika bile yasak getiriyor işine gelince. Tiktok ve Huawei bunlardan birkaçı.

• Bildikleri tek çözüm yasak ve kapatma
    Yazık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cok yerinde bir karar bir cok ulke yasakladi , cocuklari hedef aliyor , bazi yetiskin cocuklar akli ermiyorki kabullenemiyor !!! ee aklini oyunla bozarsan zoruna gider tabii

• Yasakçılığa kaşıyım ancak bu sefer bende doğru bir karar olarak görüyorum. Bu kesinlikle çözüm değil tabi ama bir çözüm gelene kadar kapalı kalması iyi. İş cıvanadan çıktı. Benim dünebildiğim tek çözüm önerisi ise herkesin bir internet kimliğine sahip olması. TC gibi bir "İnternet ID"olmalı ve tüm uygulamlarda en azından gerek görüldüğü takdirde devletlerin ulaşabilmesi lazım. İnsanlar hala özgürlüğün anlamını kavramış değil.

• Discord içinde döndürebilen iğrençlikleri ve erişim kolaylığını düşünürsek devletin kararını destekliyorum. Discord'un sunduğu imkânlar her ne kadar iyi olsa da bu sunduğu imkânların suistimâli ve bu suistimâle karşı hiç bir önlem almamaları maalesef çok zarar getiriyor. Kimse kusura bakmasın, bu boyutta kullanıcı kitlesi olduğun da önlem almak mecburi hâle geliyor. Devletlerin bu önlemler için talepte bulunmaları veya önlemler alınması için erişim engeli koymalarını doğru buluyorum. Darısını diğer iğrenç işlerin olduğu uygulamalara bekliyorum.

• yok kanka 2 gün sonra da bilgisayarlara erişim engeli verecekler evden pc leri alıp gidicekler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.